Putyinnak vetkőztek a diáklányok

2010. október 07. 09:29

Az orosz miniszterelnök 58. születésnapjára szexi fotókkal illusztrált naptárt készítettek a Moszkvai Állami Egyetem újságírószakos diáklányai. A kar dékánja megdöbbenten reagált.

2010. október 07. 09:29

Vlagyimir Putyin október 7-én tölti be 58. életévét. A „Vlagyimir Vlagyimirovics, szeretjük Önt!” című naptár oldalain a Moszkvai Állami Egyetem újságírószakos diáklányai láthatóak csipkefehérneműben. A fotók mellett szereplő feliratokon pedig ilyesmik olvashatók: „Vlagyimir Vlagyimirovics, Ön az évek múltával egyre jobb lesz!”, vagy „Vlagyimir Vlagyimirovics, Ön eloltotta az erdőtüzeket, de én még mindig lángolok!”. Egy modell minden nőnek ilyen férfit kíván, a másodéves Kszusja Szeleznyova pedig telefonszámmal kísérve írja: „Vlagyimir Vlagyimirovics, szeretném személyesen felköszönteni!”. A megadott számon azonban senki sem veszi fel a telefont.

Jelena Vartanova, a kar dékánja megdöbbent. Ugyan azt vallja, hogy a hallgatóknak joguk van a saját nézeteik kifejtéséhez, illetve ahhoz, hogy úgy gratuláljanak a miniszterelnök születésnapjára, ahogy akarnak, de véleménye szerint „a választott forma kevéssé korrekt”. Az egyetem nem szándékozik lépéseket tenni. Az 1700 forintnak megfelelő összegért megvehető falinaptár kiadói, Vlagyimir Tabakov és Makszim Perlin szintén ezen a szakon végeztek. Nem üresfejű modelleket akartak bemutatni, hanem értelmes, saját véleményt megfogalmazó fiatal nőket. A húzás a lányokat és az ifjú kiadókat is egy csapásra híressé tette.

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kesztió
2010. október 09. 16:58
Na, Katicabogár, Miloka, mikor van Viktor születésnapja? Vagy nem foglalkoztat az ötlet?
gentry
2010. október 07. 13:11
Dehát ezek fel vannak öltözve!
Steppenwolf
2010. október 07. 11:43
Miért nem hagyják a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának? Amúgy, elég jól el van eresztve a Moszkvai Állami Egyetem, legalábbis jócsajügyileg mindenképp. Gondolom ezek után nem ők lesznek az orosz sajtószabadság kiharcolói. De mindenképp jobb dolga van Putyinnak, mint Brezsnyevnek vagy Sztálinnak. Őket még piros nyakkendős általános iskolás kislányok magasztalták és köszöntötték. Ahhoz képest ez mindenképp előrelépés. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!