Schmuck az Andrássyn kukorékol

2011. szeptember 27. 12:40

Schmuck Andornak nem sikerült három hónap alatt hatvan kilót leadnia, ezért Schobert Norbival karöltve kukorékolva fut végig az Andrássy úton szerda délelőtt. A politikus ráadásul a szépkorúakra is gondolt.

2011. szeptember 27. 12:40

Schmuck Andor elbukta a fogadást, azaz 90 nap alatt 60 kiló helyett csupán 52,6 kg-t sikerült leadnia, így kukorékolva kell végigfutnia az Andrássy úton. „Ez volt a fogadás tárgya. A nagymamám azt mondta, hogy az ember csak a szavát tarthatja! Így hát jövök a barátaimmal, leszünk vagy százan, kukorékolunk, szaladgálunk” - kezdte Schmuck, aki szeptember 28-án, délelőtt 10 órakor kezd el kocogni.

„Nagy örömömre Norbi is jön, valamint a Nyári lányok is megtisztelnek. A célszalagot pedig Magdi anyus fogja lengetni az Andrássy út és a Bajcsy-Zsilinszky út sarkán. Jópofa dili lesz! De sikerült megnyerni támogatóként húsos, tésztás cégeket is, így több, mint ezer élelmiszercsomagot kapnak a nyugdíjasok annak ürügyén, hogy bolondot csinálok magamból” - mesélte a STOP-nak a politikus, aki szerint Schobert Norbi mellett a napi mozgásnak köszönhető az eredmény.

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kedves Robi
2011. október 03. 08:34
A többi elvtársa is követhetné a példáját! Ha Gyurcsány is kukorékolva futkározott volna inkább, kicsit előrébb lennénk!
Krupp Skya
2011. szeptember 29. 21:02
Nem érdekel, hogy Schmuck hány kiló, inkább az érdekelne, hogy Kiss Péter mennyit fogyott amióta megszűnt a 250.000 Ft-os ingyen ebédutalvány.
soelmo
2011. szeptember 29. 16:10
Nyugodjunk meg, ő sem kukorékol örökké....a temetők meg üresek:-(
Soma
2011. szeptember 29. 11:13
"de most olyan lehet, mint egy shar pei. " ----------- Találó! Mint Rubint Réka, csak fordítva! Réka teljesen férfias!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!