Berepedt a volt Gödör klub?

2012. május 02. 22:56

Szivárog az Erzsébet téri Akvárium Klub fölött lévő üvegmedence, a víz a tánctérre folyik, a ma esti program elmaradt – erősítették meg a szervezők a hvg.hu-nak.

2012. május 02. 22:56

 

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
drieno
2012. május 03. 07:47
ez most kérdés, vagy állítás? a Duna tudtommal nem öntött ki, a víz meg ott van, valahonnan nyilván jön a mélygarázsnak is annyi? a szakértő elvtársak jó kis komplexumot gyártottak, milyen remek bevásárlók- kultúrközpont lett volna belőle, kb 100 néző még parkolni is tudott volna, ja nem, mert a bevásárlóközpontban dolgozók, a műszak meg a színészek járgányai se fértek volna el a gödör is méltó társa lett ezzel a völgyhídnak, az m6-os alagutjainak meg a cápának aki netán olyasmi közelében él, amit az elvtársak építettek nagy csinnadrattával, az reszkessen, mert előbb utóbb váratlan és rendkívüli kellemtelenségekkel járó problémák fognak fellépni
HSL
2012. május 03. 07:01
gödör lesz a gödörből mennyiért is sikerült megépíteni a tákolmányt?
blogen
2012. május 03. 00:58
Újabb példa rá, hogy ha lehet a zenés-táncos szórakozóhelyek névadásakor kerüljük az olyan hangzatos, ámde talán kevésbé szerencsés elnevezéseket, mint a "Tűzfészek", "Akvárium", vagy éppen "Kollapszus".
Hajdú Sógor
2012. május 02. 23:33
Legalább viz érné a libsibolsi koszfészkeket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!