Abortuszellenes zarándokokat zaklattak Spanyolországban

2012. augusztus 10. 15:05

Húsz, Barcelonából Santiago de Compostelába tartó, abortuszellenes demonstrálót bántalmaztak abortuszpártiak Spanyolországban – írja a Magyar Kurír. Felvonulásuk során eddig mintegy negyvenezren írták alá petíciójukat.

2012. augusztus 10. 15:05

A konzervatív kormány által megígért abortusztörvény-szigorításért vonuló aktivistákat többször is inzultálták aláírásgyűjtés közben, többek között festékkel töltött tojással dobálták meg őket.

Pablo Santana, az eseményt szervező Crossroads Spain szóvivője közlése szerint Tordesillasban még a helyi rendőrök is megállították a szórólapozó egyesületi tagokat, mondván nincs megfelelő engedélyük erre.

Az aktivisták zarándokútja augusztus 19-én fejeződik be, amikor megérkeznek a Santiago de Compostela-i kegyhelyre. Felvonulásuk során eddig mintegy negyvenezren írták alá petíciójukat.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!