Lehetett választani: drága forint- vagy olcsó devizahitel

2013. december 20. 09:26

A bírók csak a törvényeknek vannak alárendelve, nem léphetnek ki a jog keretei közül: ezt követeli meg a jogbiztonság – mondta Wellmann György.

2013. december 20. 09:26

A Kúria Polgári Kollégiumának vezetője a Hír TV-ben kifejtette: az érvénytelenségi okoknak a szerződés megkötésekor kell fennállnia, utóbb bekövetkezett körülmények nem okoznak érvénytelenséget. Hozzátette: a devizahitel-szerződések esetében jogi értelemben sem uzsoráról, sem jó erkölcsbe ütközésről nem lehet beszélni.

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hopp Pál
2014. január 13. 16:09
Te jogot is végeztél, hogy itt férgezel? Vagy csak a szokásos mélysötét butaság böffent fel?
Antigoné
2014. január 12. 17:29
Gyáva, helyezkedő féreg (a bankok mindig stabilabbak, mint egy-egy kormány).
Horst_Tappert
2014. január 12. 13:52
Olyan is kéne, hogy 80 IQ alattiak ne kommentelhessenek a Mandin. Igaz, akkor más elfoglaltság után kellene nézned...
tetigi
2013. december 29. 21:56
Horst, te hozzám képest penge vagy a banki üzelmek területén, (ami persze nem egy nagy durranás, mert az én halványka tudásom leragadt az annuitásos kamatszámításnál). Azt áruld el, lécci, ha ennyire rálátásod van a dolgokra: 1. Valójában mennyi (hány %) svájci frank állt a devizaalapú köcsönök mögött, és azt ki vette fel és honnan, mert mi ügyfelek egyetlen cincogó, árva rappent nem láttunk. 2. A svájci frank alapú hitelt miért nem lehet svájci frankban törleszteni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!