Szcientológia-közeli alapítvány tart előadásokat az iskolákban

2016. május 19. 08:57

Egy nem titkoltan a szcientológia egyházhoz kötő alapítvány tart drogprevenciós előadásokat a magyar iskolákban. A szervezet vezetője szerint nem térítenek senkit, csak segítenek.

2016. május 19. 08:57

Már a KLIK is felfigyelt a jelenségre és értesítette az iskolaigazgatókat arról, hogy egy közismert drogprevenciós mozgalom valójában a szcientolóiga egyházhoz köthető. Az alapítvány vezetője azt mondta a TV2-nek: sosem titkolták, hogy a szcientológia egyház támogatja őket, nekik köszönhetően készülnek el a szórólapjaik például. Hangsúlyozta ugyanakkor, hogy nem aggitálnak, nem térítenek senkit, csupán segíteni akarnak a fiataloknak. Több iskola egyébként már elzárkózik a szervezet elől a Tények riportja szerint.

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kila
2016. május 27. 10:37
Ebben az országban több összetartásra, több megértésre van szükség. Ha csak folyton egymást köpködjük nem megyünk semerre és a helyzetünk egyre rosszabb lesz.
Bonita
2016. május 26. 12:17
Ha arról van szó, hogy ne drogozzanak a gyerekeink, akkor nem az a fontos, hogy milyen vallású az, aki tájékoztatja vagy megmenti őket. Ugyan ott nem a drogról volt szó, de mi lett volna, ha csak katolikusok fogadhatták volna el Teréz anya segítségét?
Tintamin
2016. május 19. 21:41
Tudjuk, hogy a Rózsika haverja került nagyon közel a közoktatáshoz, kurvameredek!!!
chack
2016. május 19. 19:15
Nem rossz módszer a drog terjesztésére! Készítenek egy (esetleg tényleg színvonalas) előadást, amit nekiállnak előadni az érintetteknek. Majd elhíresztelik, hogy XY támogatásával végzik a tevékenységüket. Erre betiltják az egészet. Mi jön le a célközönségnek? A drog betiltása rossz dolog. Könyörgöm, ne tiltsák ki az előadásokat , hanem alkossanak másik előadható anyagot, és azután köszönjék meg a jelentkező szcientológiai hátterű csapatnak, hogy már van másik!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!