Szerintem zsír a Liget-projekt

2016. július 17. 16:32

Azt mondanám, hogy liberális vagyok, de minekutána a liberálisok tök hülyék, ezért biztos, hogy nem vagyok liberális. Azok, akik ma magukat liberálisnak nevezik, azoknak elgurult a gyógyszerük. Sajnos, ellenük van kedvem tüntetni.

2016. július 17. 16:32
Nagy Kriszta Tereskova

A Liget például egy elképesztő nagy trágyadomb. És elképesztő, hogy ott az emberek leülnek a fűbe. Tele van rettenetes mennyiségű fekáliával, pisával, meg ilyenekkel. Ráadásul ott nincs is fű, ott kezdődik. Akik ott leülnek, azok önveszélyesek, ha még a gyerekeiket is leültetik, akkor azokra is veszélyesek... (...)


És amikor azt mondják, hogy ember léptékű épületeket akarunk, akkor egyszerűen eldobom az agyamat. Miért, a piramisok emberléptékűek? A római templomok vagy a középkori katedrális az emberléptékű? Az Eiffel-torony vagy a Parlament emberléptékű? Nem. És kit érdekel egyébként az embernek a léptéke, hiszen isteni léptékben gondolkodunk.

Azt mondanám, hogy liberális vagyok, de minekutána a liberálisok tök hülyék, ezért biztos, hogy nem vagyok liberális. Azok, akik ma magukat liberálisnak nevezik, azoknak elgurult a gyógyszerük. Sajnos, ezt kell hogy mondjam. Egész egyszerűen lejáratják a forradalmat, a sztrájkot, a tüntetéseket. Bohózat az egész. Sajnos, ellenük van kedvem tüntetni. Mert már annyi tüncsi van, hogy már nem tudom összeegyeztetni a tüncsiket. Rém uncsi, hogy ennyi tüncsi van. Kellene, hogy azért legyen valami súlya. (...)

Azok, akik azt mondják, hogy azért ne legyen Liget-projekt, mert így jobb a levegő a Ligetben, én azt mondom nekik, hogy tegyétek le a két autótokat, mert kettő van nekik, s innentől fogva járjanak bkv-val vagy biciklivel, és sokkal többet fognak tudni tenni a földért, mint az a nem tudom hány platánfa. Aztán ne vegyenek karácsonyfát többé, ne folyassák annyira a vizet, ne használjanak hónaljsprayt és még egy csomó dolog van. De például nem tartozik ide a szelektív hulladékgyűjtés, mert én nem tudom elképzelni, hogy annak hosszú távon lesz értelme. És akkor megyek a vesztembe tovább, és még több ellenséget szerzek, én baromi boldog vagyok, hogy a stadionok után rögtön a művészetek állnak a második helyen. Én imádni fogom a múzeumnegyedet, szerintem jó lesz, mert nem lesz benne kutyaszar. Egyébként az sem értem, hogy miért lett ez a város egy nyilvános vécé. Nekem ezek a problémáim. Én ezért költöztem ki a városból.

Összesen 284 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vanádium
2016. július 18. 15:03
Tyereskova nem azért tök hülye mert liberális , hanem gyárilag az. Tyereskova sem szellemileg , sem erkölcsileg nem felelne meg liberálisnak.
Selamat
2016. július 18. 02:02
Azt sem hittem volna soha, hogy Tyereskovával leszek egy platformon, és nem csak egyet fogok vele érteni, de nagyon is. A liberálisok hülyék. Amolyan nyálkás undormány módra.
Megtalálta
2016. július 18. 00:04
"Szerintem zsír a Liget-projekt" Szerintem is.
Pál Pusztai
2016. július 17. 22:47
"A liberálisok tök hülyék" ugyan mik is lehetnének szegény libsik ha nem hülyék.Csak azt nem lehet tudni,hogy liberalizmus elengedhetetlen feltétele a hülyeségnek avagy hülyeség maga a liberalizmus Tereskova meg a 888 szerint. Mindenki más százas.Igaz,hogy a második világháború utáni jólétet, életformát amit miniszterelnökünk meg akar védeni a liberalizmusnak köszönhetjük.Ez persze lényegtelen.A művésznő arra nem gondol,hogy esetleg a liget ellen hőbörgők közt van konzervatív ember is.( nem fideszes hanem konzervatív)A természet szeretete ugyanis nem mindég pártállás kérdése. " Imádom a múzeum negyedet mert nem lesz benne kutyaszar"-remek gondolat akkor az egész Bp.-ét építsük át múzeumnak és kutyaszartalanitjuk a várost.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!