Mit néznek a kalózok?

2017. december 29. 10:55

Az elismerés egy különös formája, hogy mit lopnak el a legtöbben: idén egymilliárddal a Trónok harca vezet.

2017. december 29. 10:55

Idén is, akárcsak a korábbi öt évben a Trónok harca tévésorozatnak volt a legnagyobb kalózközönsége – közölte a The Playlist független filmes hírportál. Az illegális megtekintések sorában a tévészériák között a The Walking Dead kapta a második, a Flash – A villám pedig a harmadik helyezést. Az internetkalózkodást nyomon követő Muso cég adatai szerint a George R.R. Martin Trónok harca című regényfolyama nyomán készült sorozat legutóbbi, hetedik évadát illegálisan több mint egymilliárdszor töltötték le. 

A kalózközönség körében legnépszerűbb tíz széria között szerepel még sorban az Agymenők, a Rick és Morty című animációs sorozat, A szökés, a Sherlock, a Vikingek, a Briliáns elmék és A zöld íjász.

Feltűnő, hogy a listáról a Netflix műsorai hiányoznak. A portál szerint nyilván azért, mivel a szolgáltatáshoz szinte mindenkinek van valamilyen hozzáférése. A Netflixnek mintegy százmillió előfizetője van világszerte, ezért nincs különösebb gondja a kalózokkal.

(MTI)

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
br-o
2017. december 31. 16:02
" mit lopnak el a legtöbben" De facto és de jure sem lopás...
Akitlosz
2017. december 29. 20:18
Jól tették a "kalózok".
atila68
2017. december 29. 15:35
Tanulság; Nem állami egyéni adókedvezményeket kellene adni az indokolatlan monopolhelyzetben lévő vezető lakossági szolgáltatóknak, hanem irgalmatlanul a körmükre nézni, hogy miért Magyarországon a legmagasabb a szolgáltatásaik havidíja. Netflix, és Deezer előfizetésem van, mert azok megérik. A többi fostalicska ahogy (MyTel***r, TvG*, H**Go, Fil***x)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!