Semmelweis Egyetem: Vigyázzunk egymásra! Hordjunk maszkot!

2020. szeptember 07. 20:36

A Semmelweis rendszeres esetbemutatásokon keresztül szeretné felhívni a figyelmet a koronavírus okozta tüdőgyulladásra és a COVID-19 megbetegedés szövődményeire.

2020. szeptember 07. 20:36
null

A Semmelweis Egyetem rendszeres esetbemutatásokon keresztül szeretné felhívni a figyelmet a koronavírus okozta tüdőgyulladásra és a COVID-19 megbetegedés szövődményeire. 

Az első bemutatott esetből kiderül: a középkorú férfi beteg fokozódó légzési nehezítettség, fulladás miatt került kórházi felvételre, romló állapota miatt intenzív osztályon gépi lélegeztetést igényelt 3 héten keresztül. Az elhúzódó lélegeztetést több hónapos lábadozás és rehabilitáció követte.

A Semmelweis Egyetem teljes bejegyzését az alábbi képre kattintva olvashatja:

Címlapkép: Facebook

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Andilla
2020. szeptember 08. 11:58
Esse értem. Ezt az okos SZFE tüntetők nem tuggyák? Ld. fotók: https://www.reuters.com/article/us-hungary-politics-education-theatre/heads-of-hungarys-top-arts-university-quit-amid-fears-of-state-control-idUSKBN25R264 Péntek este fél 9-kor jártam ott, amikor már vége volt az eksönnek (ld. erről korábbi kommentemet :) ) - még teljesen tele volt az utca, de szinte senkin nem volt maszk. Persze, kamerák már sehol.
NeMá
2020. szeptember 08. 03:30
Na végre! Vanakinek a szépszó nem elég! Egy libernyák, megvan gyözödve, hogy más sem csinál semit, de mindenkinél okosabb!
Csomorkany
2020. szeptember 07. 21:37
Emberek, ez az orvosi egyetem. Tudjátok: fehér köpeny, doktor bácsi. Nem Orbánbasi, és nem is a Gyurcsány. Aszongyák, egy csomóan közülünk át fogunk esni egy igen szar, és gyakran halálos betegségen. De esetleg tehetünk valamit, hogy mégse. Nü?
nemvagyokbela
2020. szeptember 07. 21:22
Mert akkor vége lesz a vírusnak? És nem lesz egy újabb, meg egy még egy még újabb, meg egy százhuszonötödik határlezárási hullám? Az addig lesz, amíg lesz megfertőzhető ember.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!