Macron: Az EU ne a semleges nyelvhasználattal, hanem a hatalma helyreállításával törődjön

2021. december 08. 09:36

A The Telegraph szerint a francia elnök a magyar, francia és lengyel nacionalistákat is célba vette, emlékeztetve őket arra, hogy az EU nélkül nem vagy nem megfelelően lennének beoltva.

2021. december 08. 09:36
null

A francia elnök szerint nonszensz, hogy az EU a nemek szempontjából semleges nyelvhasználattal és hasonlókkal van elfoglalva, ahelyett, hogy a hatalmát állítaná helyre – számolt be a The Telegraph online cikkében. Macron beszédében arra figyelmeztetett, hogy az európai identitás érzése „elsorvadt” Franciaországban és más uniós országokban is.

A magyar, francia és lengyel nacionalistákat is célba vette, emlékeztetve őket arra, hogy az EU nélkül nem vagy nem megfelelően lennének beoltva olyan oltásokkal, mint az orosz vakcina, amelyet a WHO el sem fogadott. 

Összesen 169 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
laborka
2021. december 08. 19:08
1:1. Azaz egy normális, majd rögtön egy "trendi" megnyilvánulás. Szokásos francia politika.....évszázadok alatt fejlesztették tökélyre. Egy rúgás ide - egy nyalás oda.
nempolitizálok
2021. december 08. 15:59
Épp azért van itt 70% beoltva, mert Orbán nagyon helyesen magasról szarta lle az EU korrupciós vakcinabeszerzését.
fatman
2021. december 08. 14:47
én a helyében nem nagyon pofáznék az oltásokról... az eu-s beszerzés részben azért lett elkurva, mert mindenképp bele kellett erőltetni a francia gyártmányú oltást is, amibe végül beletört a bicskájuk, és fel is adták a fejlesztést... a szputnyik vszleg legalább olyan jó szer, mint a hasonló astra, sőt, vszleg jobb is... a kínai meg egy hagyományos, ami lehet, sokkal jobb lesz végül minden másnál, ha jön egy olyan mutáns, ami ellen a többi szart sem ér...
Hair is on Ford
2021. december 08. 14:34
Tanuljanak meg magyarul
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!