Karácsony Gergely bejelentette: „Bringasztrádákat” fognak kialakítani Budapesten

2022. április 25. 18:01

A fővárosi vezetés uniós forrásokból finanszírozná a projektet.

2022. április 25. 18:01
null

Karácsony Gergely a Facebook oldalán adott hangot annak, hogy „tegnap több, mint 10.000 kerékpáros vette birtokba a fővárost, ennyien vettek részt az I bike Budapest biciklis felvonulásán”.

„Sajnos én a külföldi utam miatt csak lélekben tudtam részt venni a felvonuláson, de büszkeséggel töltött el, hogy ennyien kiálltak a kerékpáros közlekedés fontossága, ezzel együtt az élhetőbb Budapest gondolata mellett” – fogalmazott Karácsony.

Majd hozzátette: „Uniós forrásokból

fejlesztjük az európai színtű Eurovelo útvonalak minőségét”.

;

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Összesen 196 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rókabácsi
2022. április 26. 11:25
mert elopták a lóvét és a bkv nem tud közlekedni! balahogy azoknak a bugyipestiekenek kell valahogy közlekedni! de a szavazás uzán megédemelnék, hogy lejárják a lábukat!
Nabakker
2022. április 26. 09:49
Dilettáns pancser, ezekkel a kamu intézkedésekkel terelik el brutál pénzügyi lenyulásaikról a figyelmet!
Gordon.
2022. április 26. 07:59
Ezzel a döntéssel maga ellen fordítja Budapest autós társadalmát. Hogyhogy nem érzékelik ezt? Elvész az ellenzék utolsó és legfontosabb vára, holmi életidegen elvek erőszakolása miatt. Talán meg is érdemlik... Lehet persze a dolgot finomítani. Úgy kiépíteni a biciklis lehetőségeket, hogy ezzel nem zavarják sem az árúszállítást, sem a BKV járműveinek a közlekedését, sem a szükséges autózást (pl. elkerülő útvonalak ill parkolási lehetőségek biztosítása). De ezt azonnal mki kellene nyilvánítani és a terveket bemutatni.
sorivo4
2022. április 26. 01:19
Karácsony lemond, vagy a BFK vegye át teljes Budapest közlekedését. Különben a főváros egy fillért sem kap az államtól. Karácsony ámokfutásának is vége van. A Városháza ügyet pedig jó lenne ha felpörgetné a rendőrség és csattannának a bilincsek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!