Máris megvan, ki válthatja a távozó MÁV-vezért

2022. június 01. 19:17

A VG értesülése szerint Pafféri Zoltán, a Volánbusz Zrt. elnök-vezérigazgatója veheti át a MÁV-Volán vezetését.

2022. június 01. 19:17
null

A VG információi szerint Pafféri Zoltán, a Volánbusz Zrt. elnök-vezérigazgatója válthatja a MÁV-Volán csoport élén Homolya Róbertet, akit rengeteg kritika ért az európai összevetésben is nagyon magas vontatásienergia-ár miatt.

A VG cikke szerint Pafféri Zoltán, a Volánbusz Zrt. elnök-vezérigazgatója válthatja a MÁV-Volán-csoport élén Homolya Róbertet, aki június 15-i hatállyal távozik posztjáról. A szakember 2018 óta vezette az ország legtöbb munkavállalót foglalkoztató cégét, és a váltást bejelentő Technológiai és Ipari Minisztérium (TIM) a közleményében azt állítja:

irányítása alatt a járványhelyzetben is megbízhatóan működött a vasúti közlekedés.

Az ő vezetésével indult a Volánbusz MÁV csoportba integrálása, és számos jelentős fejlesztés, például a Nyugati pályaudvar felújítása.Homolya Róbert csak az elnök-vezérigazgatói pozíciótól búcsúzik, a TIM a teljes magyar vasúti ágazatot képviselő Hungrail Magyar Vasúti Egyesület vezetésében a továbbiakban is számít a közreműködésére.

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2022. június 02. 12:58
Nem látszik pontosan, hogy miért kellett mennie. De az biztos, hogy a MÁV mintha mutatna életjeleket.
vip era
2022. június 02. 06:07
A vontatási energiaár miatt,megbuktatta a nagy lobbierővel rendelkező magánvasúti társaságok csoportja Homolya Róbertet.Ennyi.
MayorAnna 03
2022. június 01. 20:46
Föltalálták a MÁVAUT-ot...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!