Mindeközben Floridában: fejbe lőtte halálos beteg férjét, mert ebben állapodtak meg

2023. január 22. 17:05

Megegyezett korábban párjával, ha rosszabbodik az állapota, végez vele.

2023. január 22. 17:05
null

Szombaton oltotta ki férje életét a 76 éves Ellen Gilland egy floridai kórházban. A nő és halálos beteg párja, a 77 éves Jerry Gilland abban állapodott meg korábban, ha a férfinek romlik az állapota, kioltja életét. Mivel szombatra rosszabbodott Jerry állapota, Ellen végrehajtotta a megbeszélteket a AdventHealth Daytona Beach kórházban, majd magával is végezni akart, ám a jelentések szerint

  nem tudta a pisztolyt saját maga ellen fordítani.

A 76 éves nőt a rendőrök fogták el és a Volusia megyei börtönbe szállították és gyilkossággal vádolják. 

Nyitókép: Wesh2

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2023. január 22. 21:16
Apró Antal is így járt. Nagy Imre megkérte hogy akaszttassa fel mert szobrot szeretne magának, amihez majd Gyurcsány kijárhat Imrusozni.
DrPepper
2023. január 22. 19:58
Cowboy eutanázia.
Fenrir
2023. január 22. 18:45
Nehéz erre mit mondani... A tv-ben volt egyszer egy amerikai család, ahol egy anya volt 3 gyerekkel. Olyan genetikai hiba volt, ami a családban minden második generációnál előjött, az anyát átugorta, de a gyerekei mind érintettek voltak. Fokozatosan bénultak le felnőtt korukban, egyre elviselhetetlenebb lett az életük, és ott is volt megbeszélés egy idő után, hogy az anya "segít" megszüntetni a szenvedést. Ha jól emlékszem volt gyilkosság vádja, de vagy elejtették, vagy valami nagyon kicsi büntetést szabtak ki, mert átlátták, hogy ez egy lehetetlen helyzet.
drágabolgárúr
2023. január 22. 18:06
Ez egy rendes feleség.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!