Lakástüzet okozott a tűzijáték Miskolcon, negyven lakót kellett kimenekíteni

2023. január 01. 07:32

Tűz ütött ki egy miskolci tízemeletes panelház egyik harmadik emeleti lakásában szilveszter este, a balesetet tűzijáték okozhatta; az épületet negyven lakónak kellett elhagynia.

2023. január 01. 07:32
null

Tűz ütött ki egy miskolci tízemeletes panelház egyik harmadik emeleti lakásában  szilveszter este, a tüzet tűzijáték okozhatta; az épületet negyven lakónak kellett elhagynia - közölte honlapján a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A tájékoztatás szerint a tűzoltók rövid időn belül megfékezték a lángokat, majd átvizsgálták a házat, és átszellőztették a füsttel teli lakásokat. Senki sem sérült meg, azonban negyven lakónak kellett átmenetileg elhagynia otthonát. Többen a helyszínre irányított melegedőbuszban várták meg az oltás végét, majd visszatérhettek lakásukba.

(MTI)

A nyitókép illusztráció. Fotó: Mathieu Thomasset / Hans Lucas / Hans Lucas via AFP

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2023. január 01. 18:41
Lakásban lőtték ki a tűzijátékrakétát?
Dugin
2023. január 01. 17:53
Nálunk a gyerekek szeretik, vettünk egy két kisebbet, de lehet többet nem veszek tök veszélyes az egész cucc, kimentünk egy sportpályára fellőni őket, de van amelyik fennakadt egy fán, stb. Szóval nem is kellene engedni.
Hangillat
2023. január 01. 15:08
Oktatófilmet az esetből, minden évforduló előtt minden frekvencián, fórumon leadni vagy technikailag megoldani.
nuknuk
2023. január 01. 12:40
Cigányok a panelból hajigálják ki a petárdákat. A lakók nagy örömére.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!