Fizetőssé válnak a Tesla töltői Magyarországon

2023. március 02. 18:47

Rossz hírt kaptak a magyar Tesla-tulajdonosok.

2023. március 02. 18:47
null

A tulajdonosok számára kiküldött levél tanúsága szerint március 9-től fizetőssé válik a Tesla autók számára létrehozott Supercharger töltők használata – szúrta ki a Portfolio.

A levél alapján a Supercharger töltési díjak töltőhelyenként eltérhetnek, és bevezetik az üresjárati díjat is, amit akkor számolnak fel, ha egy Tesla úgy foglalja el valamelyik töltőoszlopot, hogy közben a Supercharger-állomás már legalább 50 százalékig megtelt, a töltés pedig már öt perce befejeződött.

Nyitókép: Stanislav Kogiku / APA-PictureDesk / AFP. Illusztráció.

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pandalala
2023. március 04. 14:16
Akit egy kicsit jobban érdel a téma, annak érdemes ezt a "Power-to-X" koncepciót jobban megvizslatni .... Főleg azt, ahol az "X" a hidrogént jelenti! A "Power" meg ugye, az elektromos energia. Leginkább persze a megújulós energia forrásokból előállítottak, a hatásfok problémák kikerülése okán .... (( pl. https://ramboll.com/net-zero-explorers/explainers/power-to-x-explained ))
pandalala
2023. március 03. 11:58
Minden azon múlik, hogy tömeggyártás esetén mennyire lehet majd leszorítani az árakat.... Na meg, hogy lesz-e elég anyag ehhez az egészhez ;-) Mondjuk, az a 'só-alapú' akksi az elég érdekes, mert só azé' az van bőven ..
390 ft
2023. március 03. 11:56
A Tesla is a csóringer autósokat nyúzza.
Csuka
2023. március 03. 11:19
Na ezt jól beszopták ,csak az idiótákkal lehetett egy ilyet megetetni ,ingyen üzemanyag....ha ha
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!