Aggódik a kanadai kormányfő, nem fogja meglepni, miért

2023. május 22. 11:43

Az olasz és a kanadai miniszterelnök között éles konfliktus alakult ki az LMBTQ-csoportokkal kapcsolatban.

2023. május 22. 11:43
null

A La Repubblica olasz baloldali napilap írt hosszabb cikket írt arról, hogy összeugrott LMBTQ-kérdésben Giorgia Meloni és Justin Trudeau. 

Az ok nyilvánvaló: kiemelni a jobboldali végrehajtó hatalmat vezetők ellentmondásait, akik jogok tekintetében közelebb állnak a keleti szuverenistákhoz, mint a nyugat-európai demokráciákhoz és az angolszászokhoz – írja az olasz lap, mely szerint 

súlyosan rontja Meloni imázsát, mert Budapesttől nyugatra ez egy központi téma.

Úgy fogalmaznak, a végrehajtó hatalom döntéseit az elmúlt hónapokban már komolyabban vitatta az Európai Parlament, amely áprilisban jóváhagyta egy jelentés módosítását, amely kifejezetten elítéli az „unió egyes befolyásos vezetőinek és kormányainak LMBTQ-ellenes propagandáját, például Magyarország, Lengyelország és Olaszország esetében”.

– zárta a lap szerzője.

Nyitókép: WPA Pool / Pool

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zolotarjov
2023. május 25. 10:12
Mert becsicskult a Meloni, ugye.,
kulszek
2023. május 22. 17:07
Már megint ez a Repp pubika keveri a . . . lapokat (hogy mást ne mondjak). Liberális demagóg szennylap.
adrás
2023. május 22. 13:16
Jó képű gyerek csak az a baj hogy a fiúkat szereti. A másik meg az hogy kötelezővé is tenné !
VeJoLa
2023. május 22. 13:10
"súlyosan rontja Meloni imázsát" ki előtt?? Ez a kinyalt ficsúr még az "ember" minősítését is elvesztette a szemben a bidényalása és amiatt, amit a kényszerpfizerálás ellen tüntető kanadai gazdák ellen elkövetett!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!