Így tud bejelentkezni a Mandiner megújult felületére

2023. július 03. 21:18

A sikeres bejelentkezéshez minden regisztrált felhasználónknak új jelszót kell létrehoznia.

2023. július 03. 21:18
null

Kedves Olvasóink!

A Mandiner mostanra a top 10 közéleti fókuszú magyar hírportál közé emelkedett, s közben nyomtatott hetilapunk olvasottsága is évről évre növekszik.

Megújul a mandiner.hu

Célunk továbbra is az, hogy minőségi hírportálként átfogó, gyors, pontos és tisztességes hírszolgáltatást nyújtsunk olvasóinknak; emellett közéleti fókusszal, de minden egyéb fontos témát is érintve riportokban, tudósításokban, interjúkban, elemzésekben kövessük és értelmezzük hazánk és a világ eseményeit; folytassuk a visszhangkamrák idején egyre fontosabb, széles körű szemlézésünket is; valamint értékrendünket képviselve, de vitára és párbeszédre nyitottan vegyünk részt a minőségi hazai nyilvánosság alakításában.

Ennek érdekében a mandiner.hu felület 2023. július 4-én megújul! Új köntösben, de a Mandiner közössége által megszokott minőséggel és új funkciókkal várjuk olvasóinkat a mandiner.hu oldalon! Az új funkciókról, amelyeket az elkövetkező időszakban fokozatosan vezetünk be, hamarosan részletes tájékoztatást adunk.

Így tud bejelentkezni a Mandiner felületére

Az átállás kapcsán a regisztrált olvasóinkat arra kérjük, hogy legkorábban 2023. július 4-én (kedden) délelőtt a megújult felületünkre való első bejelentkezéskor az „Elfelejtette a jelszavát?” lehetőségre kattintva hozzanak létre új jelszót, ugyanis korábbi jelszavukkal nem fognak tudni bejelentkezni, így kommentelni vagy előfizetni sem.

A sikeres jelszómódosításhoz a regisztrációkor megadott e-mail-címükre lesz szükség. Erre a címre küldünk egy linket, amelyre kattintva továbbnavigáljuk Önt, ahol új jelszót adhat meg felhasználói fiókjához. A regisztrált e-mail-címe minden olvasónknak az az e-mail-címe, amelyre az ebben a cikkben foglalt tájékoztatást megkapja. Amennyiben a jelszóváltoztatás kapcsán nehézségekbe ütköznek (például regisztrált e-mail-címükre már nem emlékeznek), kérjük, írjanak a [email protected] e-mail-címre.

Amennyiben bármilyen kérdésük/észrevételük/panaszuk lenne a Mandiner megújult felülete, a már meglévő fiókjuk, előfizetésük kapcsán, kérjük, forduljanak hozzánk bizalommal a [email protected] e-mail-címen!

Köszönjük olvasóinknak, hogy eddig velünk tartottak – legyen így az előttünk álló időben is!

Üdvözlettel,

a Mandiner csapata

 

 

Összesen 741 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Obsitos Technikus
2024. február 18. 21:07
A kommentben lévő linkre kattintás lehetősége, megnyitás új lapon? Egy év alatt sem sikerült megoldani?
Zokni
2023. november 10. 07:09
Itt is megemlítem, bár már “kijavult”. Mindenesetre, ha hozzászólok (újra szerkesztem?) egy hozzászóláshoz, úgy tűnik a végén, mintha azt, a másikat is átírtam volna.
krupps
2023. október 15. 08:08
Hogy a faszba lehet ezt megújultnak nevezni? Olyan, mintha visszatértünk volna az internet őskorába. Szándékos leépítése a kommentelésnek. Ótvar, gagyi, köpet.
mussinger
2023. október 06. 11:38
Nálam minden szuperül működik. Nem értem a hőzöngőket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!