Nagyüzemi réztolvajokat kapcsoltak le Kanadában

2012. február 24. 13:12

Hét magyar nevű embert tartóztatott le a torontói rendőrség, amiért betörtek egy vízi erőmű raktárába, és 50 ezer dollár értékben próbáltak rézkábelt ellopni – írja a kanadai The Star.

2012. február 24. 13:12

Nagy Zsolt (46), Máté József (44), Bandula Zsolt (38), Dardos József (33), Ruszó Sándor (28), Szarka István (26), és Horváth Sándor (27) kábelvágó ollók segítségével jutott be a Hydro One raktárába, és teleraktak egy tehergépkocsit értékes rézkábellel. A torontói rendőrség szerint egyre gyakoribb a színesfémlopás a környéken, ezért egyre több őrző-védő céget kell alkalmazni a raktárak őrzésére.

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zelator
2012. február 24. 23:17
Az a gond, hogy a Kanadába "kimenekülők" MIND politikai menedékjogot kértek, azért, mert őket Magyarországon ROMA SZÁRMAZÁSUK miatt üldözik. azért, mert ők romák. Na most, ha ők MIND romák és nem a kint i magyarok vagy valamelyik magyar származású turista lopta a színesfémet Kanadában, (nagyon életszerű volna ugye...?) akkor kik is lopták a színesfémet Kanadában a matematikai logika alapján? Kérhetnék egy egzakt választ?
zelator
2012. február 24. 22:56
Egy jó hír viszont a vidéki Magyarországról. Az egyik cigánybűnőzéssel legfertőzőtteb környékbeli faluban az elmúlt 4 hónapban 15 bűnőző (köztük cigány kisebbségi önkormányzati képviselő is) vonult börtönbe pár évre. Egy magyar sincs a 15 között... Ehhez kellett egy karakán polgármester,(nem Jobbikos) aki addig járt a rendőrség nyakára, amíg már szinte féltek tőle, nem rasszistázták le és milyen érdekes, ott keresték a bűnőzőt, ahol az volt, el is fogták őket könnyedén. Visszaesett a bűnőzés bár még jó néhányan kint vannak, de valószínű nem sokáig. Jellemző bűncselekmények? Orvvadászat harci kutyákkal, orvhalászat állatkínzással, állatkínzás csak úgy magában, lopás, rablás,(cigány a cigánytól is) falopás, terménylopás, színesfémlopás,fémlopás( Egyik reggelre pl egy komplett vaskerítést vittek el a teljes utcafrontról. A tulaj nem ott lakott, szinte sírt, amikor meglátta.) rongálás, garázdaság, pince és egyéb épületek feltörése, Szinte nincs olyan cigány család, ahol valaki vagy többen is ne ültek volna bűncselekmény vagy legalább szabálysértés elkövetése miatt valamelyik büntetés- végrehajtási intézményben. Ezen kívül egy illetékes szerint kb. 50-60 szabálysértsé havonta, a gyerekek egy jó része iskolába sem jár, mert ugye minek? Amelyik meg bejár, az inkább ne tenné! Tanárok gyalázása, berendezés szétverése. szabály és fegyelemsértések tömkelege. Ez a nagy magyar valóság, nem a fligeauf féle hazug film...és ez még csak egy Dunántúli falu! Mi lehet Borsodban vagy Szabolcsban?
Öreg
2012. február 24. 20:49
Sajnos, még itthon is vannak. A budakalászi Cora parkolójában tegnapelőtt /jegyzőkönyv van róla/ a lányom, miközben a vásárolt árut rakta az autóba, megszólította egy normális kinézetű cigány fiatal ember és útbaigazítást kért, hogy hogyan lehet eljutni az M-o útra. Miközben a lányom-az autó mellett állva- vele foglalkozott, nem vette észre, hogy a túlsó oldali ajtót kinyitva kiemelték a ridiküljét /kb,igazolványok,bankkártya,stb/ Feljelentés a biztonsági őröknél, akik szerint a kamera felvette, majd jegyzőkönyvezés a szentendrei rendőrségen. Még délelőtt volt, de a lányom már a harmadik panasztévő volt, mert a szemközti Metró parkolóban is működött ez a módszer. Érdekes, Daróczi Ágnes ezt nem mondta el az olasz TV-ben, amikor a munkatáborokról panaszkodott!
rigormortis
2012. február 24. 20:48
Ez a Hydro one elég népszerű hely:) http://www.thestar.com/news/canada/article/1013974--rocketing-copper-prices-a-golden-opportunity-for-thieves
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!