Mégsem jön Magyarországra az örmény parlamenti elnök

2012. augusztus 31. 18:33

Az örmény parlament elnöke pénteken lemondta szeptemberre tervezett magyarországi látogatását, elhárítva magyar hivatali kollégája meghívását.

2012. augusztus 31. 18:33

Az örmény parlament elnöke pénteken lemondta szeptemberre tervezett magyarországi látogatását, elhárítva magyar hivatali kollégája meghívását. Az örmény parlament sajtóosztálya szerint Hovik Abrahamján házelnök azért döntött így, mert a magyar kormány hozzájárult az örmény katonatársának megöléséért Budapesten életfogytiglani szabadságvesztésre ítélt Ramil Safarov Azerbajdzsánnak történő kiadatásához – jelentette az örmény hírügynökség (Armenpress.am).

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ZZoltan
2012. szeptember 01. 12:11
Hála az égnek, hogy nem jön a népirtó örmények elnöke. Menjen inkább a haverjaihoz Tel-Avivba vagy Moszkvába. Az örmények több 10ezer azerit mészároltak le a 90-es évek elején. Az azeri baltás egy ilyen halálbrigádban résztvevő örmény tisztet ölt meg! Erről vajon miért nem cikkezik a mandiner, meg az index, hvg meg egyéb népbutitó moszad kreálmányok?
krisztoforo48
2012. szeptember 01. 07:49
Magyarországon független az igazságszolgáltatás,mi köze ehhez a kormánynak?
Feyszáll
2012. szeptember 01. 00:59
Az Arab News katonai vagy politikai erő alkalmazását követeli. "A szaúdi királyságot nagyon sokszor vádolják azzal, hogy igazából a világ terrorizmusának legaktívabb pénzügyi támogatói közé tartoznak bizonyos családok. És én azt gondolom, hogy a focisták között, a szaúdi focisták között nagyon-nagyon sok terrorista is volt, a mi fiaink pedig halált megvető bátorsággal küzdöttek ezen terroristák ellen, és ilyen esetben a döntetlen idegenben, ez egy fantasztikus eredmény." "Ne hagyjuk, hogy Magyarország megússza" - ezzel a címmel közölt cikket az Arab News című szaúd-arábiai újság csütörtökön. "A szaúdiak mérgesek Magyarországra, és teljes joggal" - írja a lap Gyurcsány Ferenc közelmúltbeli, az arab ország fociválogatottját leterroristázó megjegyzése miatt. http://www.origo.hu/nagyvilag/20050224erovel.html Marha kiszes.
Feyszáll
2012. augusztus 31. 23:51
Ha nem gyün, hát ottmarad.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!