Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Martonyi levélben is kifejezte részvétét Clintonnak

2012. szeptember 13. 18:35

Levélben is kifejezte részvétét Martonyi János külügyminiszter amerikai kollégájának, Hillary Clintonnak az Egyesült Államok bengázi konzulátusát ért kedd esti támadás miatt.

2012. szeptember 13. 18:35

Levélben is kifejezte részvétét Martonyi János külügyminiszter amerikai kollégájának, Hillary Clintonnak az Egyesült Államok bengázi konzulátusát ért kedd esti támadás miatt. A tárcavezető kiemelte, hogy a tripoli magyar nagykövetség kész minden lehetséges módon segíteni az amerikai missziót.

A Külügyminisztérium szerdán közleményben ítélte el az amerikai képviselet elleni támadást. Martonyi János a Hillary Clintonnak szerdán írt levelében – amelyet a Külügyminisztérium csütörtökön juttatott el az MTI-hez – is tolmácsolta a kormány és a magyar emberek őszinte részvétét a „borzalmas tragédia” miatt, amely a bengázi amerikai konzulátuson az Egyesült Államok négy állampolgárának, köztük Christopher Stevens nagykövetnek az életét követelte.

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Trükkök Százai...
2012. szeptember 13. 20:01
:D Ez jó kis beszélgetés volt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!