Álarcosok támadtak Varsóban felvonulást biztosító rendőrökre

2012. november 11. 17:57

Álarcos rendbontók támadták meg a lengyel Függetlenség Napja nemzeti ünnep alkalmából megszervezett szélsőjobboldali felvonulást biztosító rendőröket vasárnap délután Varsóban.

2012. november 11. 17:57

A rendőrség közel egy órára megállította az Összlengyelországi Ifjúság (MW) és a Nemzeti Radikális Tábor (ONR) szervezetek több mint tízezer fős menetét, amikor a résztvevők egy csoportja petárdákkal, kövekkel és más tárgyakkal megdobálta őket. Sajtóértesülések szerint két rendőr és a köztelevízió operatőre megsérült.

A Bronislaw Komorowski államfő vezette központi rendezvény – amelyen részt vettek a  magyar Civil Összefogás Fórum küldöttei is – minden incidens nélkül zajlott le.

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
krisztoforo48
2012. november 12. 08:39
A radikális jobboldali felvonulók ünneplését biztosító rendőröket támadták meg,azt nem a felvonulók,hanem ellenzőik tették a cikk szerint.Tehát a támadás kívülről jött.Értő olvasás emberek!
next mindig élni fog
2012. november 11. 19:58
A magyar nácik átszivárogtak! Csak ők lehettek! Lefogták a vezéreket, aztán támadtak a magyar alférgek! Szép volt. Hm!
sersem
2012. november 11. 19:02
Nem kapcsolodik a témához,bár az itt elég megszokott,de a Mesterházinak olyan málészájú feje van,hogy ha ránézek,leesik az IQ szintem. Mint valami Dawn-kórós. Mért kell ezt kirakni? Gyerekek is nézhetik az oldalt,és ennek a láttán megállnak a fejlődésben.
Njihovi Zakoni, Naša Življena
2012. november 11. 18:43
Rossz helyen volt az attak. A CÖF-öt kellett volna elpicsázni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!