Ukrajna: teljes készültségben a hadsereg

2014. április 30. 21:10

Az ideiglenes ukrán elnök szerint valós a veszélye annak, hogy Oroszország háborút indít ellenük, ezért teljes harckészültséget rendelt el.

2014. április 30. 21:10

Az oroszbarát erők több kelet-ukrajnai városban már magukhoz ragadták és szilárdan kézben is tartják a hatalmat. A kijevi kormány meg akarja akadályozni, hogy a központ elleni lázadás továbbterjedjen.

Turcsinov azt is elismerte, hogy csapataik közül több is átállt az oroszbarát fegyveresek oldalára.

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csigorin
2014. május 02. 09:27
Amugy aki szerint az amerikai propaganda maga az igazsag, nem magyarazna meg, hogy miert van annyi atallas orosz oldalra? Tengereszek, rendorok, katonak, komplett hadoszlopok, flottaparancsnok ... ? Jo, egy resze atall, mert orosz, eddig oke. De azota mar boven nyugati reszrol kuldik oda a seregeket, es tovabbra is ez megy, erre mi a magyarazat?
polnemkor
2014. május 01. 22:15
Mi készül itt?? http://www.hidfo.net/2014/05/01/nato-oroszorszag-mostantol-ellenseg-mit-jelent-ez-rank-nezve
Igo-Vandar
2014. május 01. 11:16
"Korhű ruhákba öltözött hagyományőrzők felvonulásával vette kezdetét a Rákóczi-szabadságharc beregszászi zászlóbontásának 310. évfordulója alkalmából rendezett ünnepi megemlékezés Beregszász főterén. A Kész Barnabás által vezetett hagyományőrzők Vári főteréről szekereken vonultak át városunkba, ahol Kacsur András, a Kárpátaljai Megyei Magyar Drámai Színház művésze - megelevenítve Esze Tamás történelmi alakját - kibontotta Rákóczi zászlaját, és felolvasta a fejedelem kiáltványát. A rendezvényhez csatlakoztak a Ruszin Nemzeti Tanács képviselői is. Mint ismeretes, a szabadságharcban a fejedelem seregének jelentős részét ruszinok alkották. Rákóczi leghűségesebb népének, „gens fidelissima”-nak nevezte őket." Szóval azt hiszem, hogy csak a judeukránokkal lesz baj.
kukagyerek
2014. május 01. 10:00
Ezek az ukránok jól tökön rúgták magukat! Nem elég, hogy a nyugati uszítás miatt elveszni látszik kelet Ukrajna, még az imf uzsorások kelepcéjébe is besétáltak a szerencsétlenek. Kisebb lesz az ország, meg a zsíros kenyér is. Így lehet megvezetni egy népet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!