Teljes harckészültségben az ukrán fegyveres erők

2014. szeptember 17. 13:11

Az érvényben lévő kelet-ukrajnai tűzszünet ellenére Arszenyij Jacenyuk ukrán miniszterelnök arra utasította szerdán a védelmi és a belügyminisztériumot, hogy tartsa teljes harckészültségben a fegyveres erőket.

2014. szeptember 17. 13:11

A miniszterelnök a kabinet szerdai ülése után közölte: Oroszország láthatóan nem akarja „sem békével, sem stabilitással megajándékozni” Ukrajnát.

Jacenyuk előrebocsátotta továbbá, hogy amennyiben Oroszország az EU-társulási megállapodás ratifikálása nyomán kereskedelmi korlátozásokat vezet be az ukrán termékekkel szemben, Kijev is haladéktalanul hasonló válaszlépést tesz. „Semmi jóra nem számítok Oroszországtól” – jegyezte meg.

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zernebock
2014. szeptember 17. 19:59
Faszért nem lép már Putyin.. Induljanak meg, és darálják le Ukrajnát. Aztán lehet tárgyalni, hogy kinek, mit, mennyit.
várúr
2014. szeptember 17. 18:35
Eddig mit csinált az ukrán haderő? Gombfocizott? Addig lesz "teljes harckészültségben", míg a./ még többen dezertálnak, b. a szakadárok szarrá verik a maradékát.
3M..
2014. szeptember 17. 18:18
Teljesen világos, hogy az ukrán vezetés nem akar békét. Ők háborúpártiak. Háborúban állnak az egykori állampolgáraikkal. Sztálin sem kímélte az akkori népet. Szebb Jövőt!
Akitlosz
2014. szeptember 17. 18:07
Lehetett előre tudni, hogy csak az újabb támadáshoz való felkészüléshez kell az ukránoknak a tűzszünet. Megvárták míg beérkeznek a NATO erők, pénzek és fegyverek. Remélhetőleg Oroszország semmiféleképpen nem hagyja nyerni ezeket a népirtó puccsistákat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!