Zavargások: rendkívüli állapotot hirdettek Baltimore-ban

2015. április 28. 10:49

Súlyos zavargásba csapott át egy tüntetés Balitmore-ban, melyet egy rendőri intézkedésbe belehalt fekete férfi temetése kapcsán tartottak.

2015. április 28. 10:49

Zavargások törtek ki hétfőn Baltimore-ban, egy fekete férfi temetésének napján. A 25 éves Freddie Gray egy rendőri intézkedés során szerzett sérülésébe halt bele.

Maryland állam kormányzója rendkívüli állapotot hirdetett.

A rendőrség 27 embert vett őrizetbe a békésen indult felvonulás elfajulása után. A baltimore-i iskolákban egyelőre nincs tanítás, a polgármester pedig éjszakai kijárási tilalmat rendelt el.

Ez volt a legerőszakosabb megmozdulás a tavalyi, fergusoni összecsapások óta – írja az Euronews.

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lavor
2015. április 28. 22:32
Dőljön már be végre ez a szar ország!:D
Sikulin
2015. április 28. 16:25
Addig jó, amíg a "szabadság" földjén egymást írtják a "szabadok". Csak a határaik közül ne jönnének ki!
pollip
2015. április 28. 14:35
fekete oroszok elvegyülnek a nép között? Vagy fehér oroszok beállnak rendőrnek és lelövik a feketéket? Nem gondolnám. Máshol látni a rendőri intézkedés végét, mire berakják a rendőrök a kocsiba az elfogottat, már nem tud járni,üvölt a fájdalomtól, úgy vonszolják maguk után.
pollip
2015. április 28. 13:53
Félreértettél, gondolom szándékosan. A fehér ember beteg, nem képes reprodukálni saját magát, mert önző, a saját jóléte érdekli, divat a szingliség, a homoszekszualitás.....stb. A liberalizmus kontraproduktív.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!