Korlátozná a fegyverhasználatot Hillary Clinton

2015. október 06. 18:52

Megválasztása esetén azon lesz, hogy korlátozza a fegyverhasználatot és megkönnyítse a felelősségre vonást – jelentette be Hillary Clinton.

2015. október 06. 18:52

A demokraták elnökjelöltségére pályázó Hillary Clinton ígéretet tett arra, hogy ha megválasztják, minden eszközzel azon lesz, hogy korlátozza a fegyverhasználatot az USA-ban, valamint megkönnyíteni a gyártók és kereskedők felelősségre vonását is. Clinton beszédében feltette a kérdést: hány embernek kell még meghalnia, mielőtt teszünk valamit, mielőtt összefog a nemzet?

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
12345
2015. október 07. 10:43
USA választások engem bugyuták versengésére emlékeztet. Megdöbbentő, hogy milyen minőségű emberek pályáznak az USA vezetésére..
Oldgóbé
2015. október 07. 10:40
Ez semmi ahhoz képest,hogy megválasztása esetén legalizálni fogja a munkahelyeken a szoptatást is. Sőt még az is elképzelhető,hogy kötelezővé teszi.
Vén Csataló
2015. október 07. 08:21
Az USA kormányzatát megszálló globális parazita érdekcsoportok jól láthatóan ki akarják venni a legálisan tartott fegyvereket az amerikaiak kezéből, mert ez a legfőbb akadálya annak, hogy végképp az uralmuk alá hajtsák azt az országot. Amíg az amerikaiaknak vannak fegyvereik, nem lehet mindent megtenni velük. Nem túl szívderítő, de mára ez garantálja a szabadságukat. Aznap fog kitörni a 2. polgárháború az USA-ban, amikor valamelyik dróton rángatott bábelnökük megpróbálja elvenni a fegyvereket az amerikaiaktól.
vigyor
2015. október 07. 08:18
Az Elnök emberei egy remek sorozat volt, évekkel ezelőtt lefolytatták benne ezt a vitát, és azt kell mondanom, nekem a republikánus érvelés teljesen elfogadható volt. Szerintem a vita érvrendszere azóta sem változott.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!