Temetkezési vállalat szponzorál egy temesvári focicsapatot

2016. április 13. 14:40

Nem mindennapi szponzora lett a temesvári ASU Politechnica csapatnak: mostantól egy temetkezési vállalkozás is támogatja a klubot, de az egyesület közleménye szerint a drukkerek is jól járnak a megállapodással: a szurkolói kártyával rendelkező szimpatizánsok számára az új partner 10 százalékos kedvezményt biztosít.

2016. április 13. 14:40

Temetkezési vállalattal kötött támogatói szerződést a román harmadosztályban játszó temesvári ASU Politechnica labdarúgócsapat. A klub rövid közleményben számolt be az együttműködésről az egyik közösségi portálon. „Az élet egyaránt áll emlékezetes pillanatokból és szomorú fejezetekből. Az előbbiekről a Poli gondoskodik, amely örömökkel halmoz el bennünket évek óta. Az utóbbiakkal új partnereink foglalkoznak” – áll a közleményben. 

A klub arról tájékoztatta a szurkolói kártyával rendelkező szimpatizánsait, hogy az új partner 10 százalékos kedvezményt biztosít számukra. „A Polival mindhalálig... és azután is!” – zárul a romániai harmadosztályban játszó ASU Politechnica Timisoara csapat közleménye.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!