„Tourist go home; refugees welcome” – üzenik spanyol graffitik

2016. május 31. 10:27

Mallorcai graffitiseknek kezd elegük lenni a tömegturizmusból, így turista-ellenes szövegekkel fújták tele az épületek falait.

2016. május 31. 10:27

„A turisták menjenek haza! A menekülteket szívesen látjuk” – ilyen szövegű graffitik jelentek meg az utóbbi napokban Palma de Mallorcán. Noha ez valószínűleg egyelőre még csak egy kisebbség véleményét tükrözi, az mindenesetre kitűnik belőle, hogy a helyiek egyre nehezebben viselik azt az óriási tömeget, akik turistaként érkeznek a spanyol szigetre.

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Starlord
2016. szeptember 04. 23:47
A kezét összetenné sok ember, ha csak annyi lenne a problémája, hogy sok a turista. :) Ez és ráadásként még az összehasonlítás a "menekültekkel", akik nem fizetnek mint a turista, hanem te fizetsz nekik, hát azt kell mondjam, hogy az intelligencia hányadosa annyi lehet egy ilyen embernek, mint egy muslincának.
tango47
2016. augusztus 09. 12:39
Iróniáról még nem hallottunk?
Bolond Istók
2016. június 29. 15:11
Állítólag ma a legjobb biznics a migri. :D Mondjuk valakinek biztos, de azok nem mi vagyunk. A múltkor nagy bőszen-böszmén azt magyarázta nekem valaki(egy balliberális), hogy mekkora királyság már, hogy jönnek a migránsok mert majd dolgoznak, és mi mennyire hülyék vagyunk, hogy nem engedjük ide őket mert itt is annyira csapatnák a melót, hogy pikk-pakk fellendülne a gazdaság. Mondom neki: 1. Statisztikai adat, hogy a nagyobbik részük sajnos alkalmatlan bármiféle munkára és nem is akarnak dolgozni, helyette mindenhol az őket befogadó társadalmon élősködnek. 2. Azt mantrázzátok, hogy nincs munka(ez mondjuk hazugság mert aki akar az tud dolgozni), ha igaz amit mondtok, hogy Magyarországon mekkora a munkanélküliség akkor mi a faszt fognak itt dolgozni? Vagy mégis csak van munka és hazudoztok mikor azt mondjátok, hogy nincs? Választ persze szokás szerint nem kaptam, csak mint mindig sértődött puffogás lett a vége. Szerencsére lenácizva most nem lettem. :)
valmue2
2016. június 18. 10:25
Ilyen lehetett a vékonydongájú cigánykölök is fiatalon.........
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!