Megtámadta a Deutsche Bankot Soros György

2016. június 30. 12:23

A Welt arról számol be: Soros György magyar származású amerikai üzletember és spekuláns a német Deutsche Bank és az olasz UniCredit bank ellen játszott, kihasználva a Brexit-válságot.

2016. június 30. 12:23

Soros György betámadta a német Deutsche Bankot a Welt tudósítása szerint. Az ismert spekuláns a Brexit-válság napjaiban a Deutsche Bank bezuhanására játszott, százmillió eurós téttel, hétmillió részvényt eladva. A részvények értéke időközben 23 százalékkal csökkent, Soros György pedig a végén 10 millió eurós nyereséggel zárt. 

Mivel a Brexit-népszavazás után a brit font is zuhant, Soros György szóvivője nyilatkozott arról, hogy a pénzember nem spekulált a font ellen. A Deutsche Bankról azonban nem ejtett szót – csak arról, hogy Soros György profitált a Brexit-turbulenciákból. A Welt szerint Soros az olasz UniCredit bank ezekben a napokban történt megingása mögött is ott lehet.

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ptrfarkas43
2016. június 30. 21:21
Hozzá képest az offshore lovagok csak kisded játékosok, mégis csak a lovagokon lovagolnak.
korona
2016. június 30. 19:48
A világ zsidó elnyomás alatt áll. A Soros is ennek a része. Mindegyikőjüknek megvan a feladata.
GV0917
2016. június 30. 17:45
"Gyuribá' felhagyott az életuntságával. Azt nyilatkozza- nem spekulált a Tantiék ellen.. hacsak a több mint tíz milla be nem repült az ablakán-ahogy a bankár-spekuláns fogalmazott. A keletkezett turbulencia folytán pont az Öreg "mackójához "hatolt a légörvény.. Mecsoda véletlen?? Na itt van újra a horror: "A nyolcadik utas a HALÁL"-nál is rosszabb : A SPEKULÁNS!
Venn
2016. június 30. 17:27
George egész életében korrupció mentesen, svarcban dolgozik...:))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!