Muhammad Ali 10 legnagyobb KO-ja

2016. június 04. 09:38

Így ütötte ki ellenfeleit a most 74 éves korában elhunyt Muhammad Ali nehézsúlyú bokszlegenda.

2016. június 04. 09:38

 

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bunko_jobbos
2016. június 05. 21:08
MINDEN film, amit életemben láttam és box is volt benne, a bundáról szólt. Vajon miért???????? :-)
Morgen
2016. június 04. 22:37
Nem hiszem, hogy egy embernek jót tesz, ha összeverik a fejét. Ezt a sportágat be kellene szüntetni. Csak hát: sok benne a pénz, mint motoros és autós versenyekben. Azok is feleslegesek.
C.Dömötör
2016. június 04. 11:34
Édesapám szerint Ali volt a legnagyobb, ő maga is bokszolt, nem is rosszul, de a világháború megakadályozta, hogy sikeres legyen. Megnézte minden döntőjét, már amit mutattak, de meglepő módon sokat közvetítettek. Még a ,,The Rumble in the Jungle"-t is, hajnali háromkor, Édesapámnak persze csörgött a vekker. Ezt annak ellenére állította, hogy a verbális kirohanásait egyáltalán nem kedvelte. De azt mondta, hogy nincs még egy bokszoló a világon, akinek ilyen lábmunkája van. Versenyző korában, legyünk őszinték, gyakran ellenszenvesen viselkedett. Az ellenfeleit úgy, és olyan hangnemben szidta, ami nem méltó egy világbajnokhoz. Fraziert is olyan öv alatti sértegetésekkel bántotta meg, hogy utána, a bocsánatkérés ellenére, sohasem békültek ki.
kuwiq
2016. június 04. 09:44
Oszt mégis ő verette magát hülyére. Az idős korának a jelentős részében csak vezetgették meg mutogatták.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!