Így néznek ki az igazi zombik Brooklynban

2016. július 13. 17:46

Ez nem film, ez egy brooklyni utca, ahol a szintetikus marihuána fogyasztói úgy mozognak, mint a zombik.

2016. július 13. 17:46

Egy helyi lakos posztolta Facebookra a videót, melyen öntudatlanul járkáló, majd összeeső és a földön fetrengő brooklyni drogfogyasztók láthatók. A videó készítője tesz egy kört egy brooklyni utcán, ahol rendőrök és mentősök gyűjtik be a zombiként viselkedő lakosokat. „Ne csináljátok ezt! Mondjátok meg a gyerekeiteknek, a családotoknak” – tanácsolja a posztoló férfi, aki láthatóan maga is megdöbbent a látottakon. „Csak lejöttem sétálni, és ez fogadott."

Brooklyn két negyedének, Bedford-Stuyvesantnak és Bushwicknek a határán odáig fajult a droghasználat, hogy a mentők a minap 33 embert vittek be túladagolás gyanújával, írja a New York Times alapján az Index. A szintetikus marihuána rendkívül veszélyes, szívpanaszokat és pszichés zavarokat okoz. 

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
teljesenertelmetlen
2016. július 14. 08:45
A liberálisok ilyen világot szeretnének ránk szabadítani.
sozlib_abschaum
2016. július 13. 19:42
Először azt hittem a hahások.
HattoryHanzo
2016. július 13. 19:37
Idióták, ez megy Magyarországon is évek óta. És ez tipikusan nyomorult cucc, 500 forintból szétcsapják magukat, addig se kell azon agyalni, mit zabál másnap. Ilyen volt anno a crack, meg ithhon a higítózós szerencsétlenek. Persze, tudom, dögöljenek meg, és a gond letudva.
Akitlosz
2016. július 13. 19:06
"a posztoló férfi, aki láthatóan maga is megdöbbent a látottakon. „Csak lejöttem sétálni, és ez fogadott."" Csak tegnap költözött oda vagy mi? Kétlem, hogy ez akkor fordult volna először. "„Ne csináljátok ezt!" Ez a felszólítás bizonyosan hat ám a szenvedélybetegekre, függőkre! Erről az egy alkoholistához feleségül ment asszonyok sokat tudnának mesélni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!