Gülen-fejes boxzsákokkal edzenek a fiatal török ökölvívók

2016. augusztus 01. 12:03

Az Erdoğan török elnök által a puccsal vádolt Fethullah Gülen fejét boxzsákokra nyomtatták, hogy a fiatal török ökölvívók nehogy elfelejtsék, hova kell mérni a legerősebb ütést.

2016. augusztus 01. 12:03

 

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tintamin
2016. augusztus 01. 15:24
Kibaszott beteg lett ez az ország. Ha valamire szüksége volt az EU-nak, az, hogy retardált diktátorok vegyék körül (Putyin, Lukasenka, Erdogan). Ráadásul mintha Törökország az EU-ba igyekezne. Jáj.
matykox
2016. augusztus 01. 13:44
Türkokrata boxolók, ugye.
Strassnoff Ignác
2016. augusztus 01. 13:22
Nem néztem utána, de biztosan van történész, vagy egyéb szakember, aki már behatóan tanulmányozta azt a jelenséget, amit Saint-Just úgy fogalmazott meg, hogy a "forradalom felfalja saját gyermekeit." Teljesen rendszerfüggetlen a jelenség. Danton, Robespierre és a többi francia forradalmár halála, az olasz Fascio di Combattimento megrendszabályozása, a német SA lefejezése, Trockij és társai sorsa, Rajk és a többi kelet-európai kommunista kinyírása, Mao Kulturális Forradalma, Simicska picsán rúgása, Szegedi és Novák nemzettársak és sleppjük kitagadása a szittya táborból, vagy épp most Gülen sátánná kinevezése, lehet sorolni a példákat a végtelenségig, bármely korból, a világ bármely részéről. Érdekes jelenség. Általában a volt harcostársak irányában nagyobb a gyűlölet, mint az eredeti ellenségekkel szemben. Sokat tudnak? Ismerik a gyenge pontokat és ezért veszélyesek? Az is egy roppant érdekes szegmense ennek, hogy a nép (plebsz, nyáj, stb..) míg a szakadás meg nem történik, addig jóízűen nyalja mindkét oldal seggét, majd szinte egyetlen pillanat alatt fordít hátat az alulmaradó félnek és a legvadabb gyűlölettel köpködi azt, akit egy hete még bő nyállal leszopott. Be kell látnunk, az emberiség nagy részéhez képest a meztelen csiga egy kálciumdús gerincoszlop.
cutcopy
2016. augusztus 01. 12:30
Nálunk a Jobbik hajtásai hoztak egykor hasonló színvonalat.. http://valasz.hu/itthon/a-jobbikhoz-kerul-az-orbanos-labtorlok-ara-26214/?orderby=novekvo&numPerpage=50&hozzaszolas_oldal=1
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!