Az amerikaiak megteszik tétjeiket

2016. október 19. 19:45

Az internetes fogadóirodáknál nem csak az elnökválasztás végeredményére lehet fogadni, hanem arra is, Clinton megcsinálja-e a drogtesztet, vagy hogy Trump megjelenik-e az utolsó vitán.

2016. október 19. 19:45

Las Vegasban tartják az utolsó elnökjelölti vitát. A szerencsejáték fővárosában szinte bármiről lehet fogadni mind a jelöltekkel, mind a vitával kapcsolatban – tudósít az Euronews.

A fogadóirodák a demokrata elnökjelöltet jóval esélyesebbnek tartják, mint republikánus ellenfelét. Hillary Clintonra 1 az 5-höz lehet fogadni, vagyis, ha 5 dollárt tesz rá az ember, akkor csak 1-et kap vissza. Donald Trumpra viszont 9 a 2-höz, vagyis, ha 2 dollárért 9-et lehet kapni – magyarázta a bukméker, Ben Eckstein.

Azonban a választás végkimenetelén kívül rengeteg mindenre lehet fogadni. Például, hogy Clinton megcsinálja-e a drogtesztet, vagy hogy Trump kivonul-e a vitáról. Utóbbira huszonötszörös pénzt fizetnek az irodák.

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
magnamater
2016. október 20. 16:10
Tökéletes munkát végeztek mindketten tökéletesen sikerült egymást lejáratni..De mit tehet az amerikai választó, ha nem bízik sem a gyenge egészségű öreg hölgyben, sem a gyenge erkölcsű öregúrban? Furcsa, de nálunk majdnem ugyanez a helyzet - utáljuk a baloldalt, de ők sikeresen utáltatják Orbánt.
egysegelem
2016. október 20. 05:41
Huhh erre fel sem figyeltem, de a spanyolajkuak be vannak ragva kegyetlenul mert azt mondta Trump, hogy "bad hombres". :-)))
egysegelem
2016. október 20. 05:25
A nem fogom elfogadni az eredmenyt amugy is inkabb azt sugallja, hogy tudja, hogy ki fog kapni, ami a realitas. Mondale sorsara fog jutni Trump.
egysegelem
2016. október 20. 05:19
Az osszes hircsatornan a headline, hogy Trump nem fogja elfogadni az eredmenyt, sulyos sulyos hiba volt egy olyan vitan ahol amugy jobban allt. Most a media szet fogja szedni emiatt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!