Kijött a 2017-es Putyin-naptár

2016. október 21. 13:29

Moszkva-szerte lehet már kapni a 2017-es Putyin-naptárt. Az orosz elnököt láthatjuk kismacskával, lóháton és testhezálló búvárruhában is. Lapozzon bele a Mandineren!

2016. október 21. 13:29

 

Putyin elnök és a remény lángja 

Putyint a gyerekek is imádják,
főként ha egy közös szánkózásról van szó!

Az elnök, egy orosz kismacska
és a szolidan megbújó vállfa

A megfáradt vadász

A veteránok Putyin mögött állnak!

Erős kezek kormányoznak

A kincsvadász

Kombájnra fel!

Még a madarak is követik

Lóháton a vadonba!

Az egek ura

Eljött Oroszország ideje?

Work hard, play hard!

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
3M..
2016. október 21. 15:46
Micsoda államférfi! Az orosz is egy sokat szenvedett nép, de most szerencsés időszakot élnek. Nekünk ezeddig hozzá képest csak ócska utánzatok jutottak. Szebb Jövőt!
forsteandretredjemann
2016. október 21. 15:16
Teljesen mindegy, hogy hol milyen hullámokat kelt. Ez a propaganda elsősorban az USA superhero-rajongó képregény-műveltségű és erőkultszban nevelődött szavazótömegeinek szól. Az oroszok pár éve nagyon jól ráéreztek a dologra és az USA-ban a mai napig nem találják az ellenszerét a Putin-vs-Obama karikatúráknak. Eddig a rettegő/szerencsétlen Obama kontra medvén lovagló/szuperhős Putyin karikatúrák és montázsok taroltak. Az elnökválasztást követően valószínűleg a megválasztott aggastyánok valamelyikét fogját szembeálítani a fiatalos és kemény Putyinnal. A hidegháború alatt az USA elnöke volt kemény és a CCCP elnökét támogatták mikrofonnak álcázott oxigéncsövek mögött. Ezt annak idején ki is használta az USA propaganda. Ez most megfordult, miért is ne használná ki az orosz propaganda?
jolly77
2016. október 21. 14:19
na, lesz mire recskáznotok egész évben kutyák! :D
Strassnoff Ignác
2016. október 21. 14:12
Sajátos. De szeretnék én ilyen karban lenni 60 felett. Amúgy lehet Moszkvát utálni, vagy az oroszokat, vagy épp Putyint, de azt reálisan el kell ismerni, hogy azzal amit ez a faszi művelt rendesen beírta magát az orosz történelembe. Csak a száraz tényeket nézve: Átvett Jelcintől egy halom szart. Gazdasági káoszt, nyomort, csecsen háborút, széteső, korszerűtlen hadsereget, egy politikailag sarokba állított, szétesés közelében lévő államot. Most Oroszország egységes, csecsen ügy lerendezve, a hadsereg erősebb, mint valaha, a Krím visszaszerezve, a gazdaság működik és erősödik, a szankciókat erőlködés nélkül leszarják, az életszínvonal hatalmasat javult Jelcin óta, az ország ismét nagyhatalom és fontos politikai tényező, amely képes megvédeni globális méretekben is az érdekeit. Lehet, hogy ez időnként nekünk, Amerikának, Európának, akárkinek nem tetszik, de Putyin otthon akar népszerű lenni, nem máshol. A hazája érdekeit védi bármilyen eszközzel és be kell látnunk, kurva jól csinálja. Bevonult Oroszország legnagyobbjai közé. A kissé vicces propaganda a személye körül nekünk poénos, de ott erre van igény. Az oroszok ezt szeretik. Kurva sokan fogják megvenni a "cár atyuska" naptárját, abban biztos vagyok. Ha lenne olyan kép is közte, ahol Orbán épp leszopja, én is rendelnék belőle. :))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!