Készüljön ön is hipszterbetlehemmel a karácsonyra!

2016. november 22. 10:44

Mi lenne, ha Jézus ma, 2016-ban születne? A valószínűleg poénból készített, de megvásárolható hipszterbetlehemet látva lehet, hogy hanyatt-homlok menekülne.

2016. november 22. 10:44

Hipszterbetlehem gyűjtőknek: szent kisdeddel szelfiző József, Starbucks-poharat szorongató Mária, iPhone-os pásztor, száz százalékig organikus marha és a három király segwayen.

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hirvi
2016. november 22. 21:48
Azért megnézném, ahogy mondjuk Mohamedről csinálnak valami hasonlót. Esetleg Mohamed ül a barlangban bőrszerkóban és iPodról zenét hallgat, közben megjelenik Gábriel arkangyal gyúrós kopaszként, kezében a tabletre írt Koránnal.. az milyen "vicces" lenne. Ja, nem. Mint ahogy ez sem az. Csak a muzulmánok már robbantatnának érte, a keresztények meg nem. (Még szerencse.)
Akitlosz
2016. november 22. 18:20
"Készüljön ön is hipszterbetlehemmel a karácsonyra!" Máris, amint megőrültem.
néhai Ch.Pilot
2016. november 22. 17:42
Egyre többen (itthon pl. Alföldi) foglalkoznak a kérdéssel, mi lenne, ha Jézus ma jönne el? És persze gúnyosnál gúnyosabb, perverznél perverzebb válaszokat adogatnak a maguk által feltett kérdésre. Én ebből arra következtetek, hogy most már valóban közel a világvége.
balbako_
2016. november 22. 16:43
Blaszfémia! A Jobbikos és balliberális levelezők kedvéért a blaszfémia az Isten és a vallási tisztelet tárgyainak sértő szándékkal történt lealacsonyítása.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!