Röntgengépeket vesznek a határra

2016. december 16. 10:30

A tehergépjárművek és vasúti szerelvények gyorsabb és eredményesebb átvizsgálásnak fejlesztése érdekében röntgengépeket vesz a kormány a határra.

2016. december 16. 10:30

A határátkelőhelyeken átlépő tehergépjárművek és vasúti szerelvények gyorsabb és eredményesebb átvizsgálásnak fejlesztése érdekében röntgengépek beszerzéséről döntött a kormány. A beszerzéshez szükséges forrás biztosításáról a nemzetgazdasági miniszternek kell gondoskodnia. (MTI)

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
avmanster
2016. december 26. 22:54
annyira nem vészes emberre sem. az NDK-NSZK határon röntgensugárral világitották át a személyautókat is, mert divattá vált csomagtartóban átcsempészni a nagyobb német testvérhez igyekvőket. baja ebből senkinek nem lett. nem kell annyira erős sugárzás az elbújt személy megtalálásához, mint amikor átvilágitanak egy emberi testet.
finalpoint
2016. december 18. 07:59
Aaz igen! Jó kis beruházás! Az osztrákok amúgy azt írták a héten, hogy a legtöbb elfogásuk, kitolonculásuk a szlovén határnál van. Vagyis úgy tűnik arra próbálkoznak megint. Szóval valami működik mégis.
Csigorin
2016. december 17. 12:56
Helyes. Lehetoleg jo nagy dozisu rontgensugarral.
metálgitár
2016. december 16. 22:39
Nem hallottad a híreket, Tónyó?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!