Pánik Torinóban: egymást taposták a Juve-drukkerek

2017. június 04. 08:04

Petárda robbant a szabadtéri BL-közvetítés helyszínén: 20 ezer ember esett pánikba, kétszázan sebesültek meg Torinóban a Juventus-Real Madrid BL-döntő alatt.

2017. június 04. 08:04

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
magichorze
2017. június 04. 12:55
ez mind nácirasszistafasiszta jobbos lehetett, hiszen a ballibek "nem félnek"
Héja
2017. június 04. 12:21
Hallom a ballibek ütemes ordítozását: Nem fééélünk! Ne is féljenek. Őket gázolják, robbantsák, késeljék először. Utána a terrorral majd csak megbirkózunk.
pollip
2017. június 04. 10:32
Európa élete az elmúlt napokban: Londoni terrortámadás Ötéves kisfiút ölt meg egy afgán menedékkérő Egy zsidó nőt meggyilkoltak, amit aztán a francia média elhallgatott Terrorfenyegetés miatt kiürítették a híres német rockfesztivált
néhai Ch.Pilot
2017. június 04. 10:27
Rohadt, rasszista olaszok! beijednek és egymást tapossák agyon egy kis durranástól. Börtönbe minddel! A sebesülteket nem ellátni! Tanulják meg, mi az, terrorizmussal vádolni ott sem lévő(!!!) migráncsokat! 1. A terroristák örülhetnek. Már nem is kell akciózniuk, lőszert pazarolniuk, a punnyadt európai csürhe egymást tapossa agyon egy kis durranásra. 2. Lehet, hogy az EU-ban hamarosan büntetendő cselekmény lesz a pattogatott kukoricás zacsi felfújása és eldurrantása, mert terror-pánikot lehet vele okozni. :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!