James Hetfieldnek elege lett a San Francisco-iak liberális nagyképűségéből

2017. augusztus 01. 00:25

Nehezen viselte a San Francisco-iak nagyképűségét és politikai korrektségét James Hetfield, a Metallica gitárosa, ezért Coloradóba költözött.

2017. augusztus 01. 00:25

James Hetfield több okból is átköltözött az óceánparti San Franciscóból az Egyesült Államok közép-nyugati régiójában található Coloradóba: közel van a Sziklás-hegység, természetközelben érzi magát, argentin felesége itt járt iskolaba. És még valami: elege lett a San Francisco-iak elitista hozzáállásából, abból, hogy toleránsnak mondják magukat, de intoleránsak. Például nehezen viselték, hogy Hetfield vadászik; mint mondja, teljesen mást értettek organikus értrend alatt az ottaniak és ők. 

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amok
2017. augusztus 01. 13:50
Frappáns megfoglamazás a libekre: "It's fine if you are diverse like them"
zakar zoltán béla
2017. augusztus 01. 09:34
Szarhegyből üde lankák közé!
Szabi
2017. augusztus 01. 09:24
igen, Amerika nem teljesen olyan, mint amit a filmekben látunk. ő az igazi USA-ba vágyott. mivel vagyonos ember, megteheti. de az általuk leírt jelenséget nem szűkíteném San Franciscora de nem is helyes általánosítani. van egy ilyen irányzat, meg van a konzervatívabb irányzat, amit ő képvisel. meg vannak a bevándorlók által behozott újabb életfelfogások, amikből majd kialakulnak a jövő nagy ideológiái
Einar
2017. augusztus 01. 09:07
Stílszerűen: Sad But True! :) https://www.youtube.com/watch?v=A8MO7fkZc5o
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!