Trump: Kim Dzsongun egy „beteg kiskutya”

2017. november 30. 13:11

Az amerikai elnök telefonon egyeztetett a kínai államfővel az újabb koreai rakétakísérletről.

2017. november 30. 13:11

Donald Trump szerdán telefonon beszélt Hszi Csin-ping kínai elnökkel és felszólította, hogy országa szüntesse be az olajexportot Észak-Koreába. Phenjan fő olajellátója Kína, amivel hozzájárul a kommunista diktatúra nukleáris iparához. Trump sürgette Hszi Csin-pinget: minden befolyását vesse latba, hogy meggyőzze Észak Koreát, szüntesse be provokációit és térjen vissza a nukleáris leszerelés útjára.

A kínai elnök elmondta Trumpnak: Peking változatlan célja, hogy fenntartsa a békét és stabilitást Északkelet-Ázsiában és a Koreai-félszigeten.

Trump később aznap a Missouri állambeli St. Charlesban mondott beszédében „beteg kiskutyának” nevezte Kim Dzsongunt.

 

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
3M..
2017. november 30. 15:11
Az oroszok tudhatnak valamit. Amerikának meg persze lehetnek még eladó fegyverei, amit természetesen kizárólag Koreának és Japánnak szeretnének eladni. Szergej Lavrov orosz külügyminiszter ma kijelentette: “az USA szándékosan provokálja a KNDK-t!” https://balrad.ru/2017/11/30/lavrov-az-usa-szandekosan-provokalja-a-kndk-t/ Szebb Jövőt!
pitypang1125
2017. november 30. 14:38
Miért nem lóvetik mår ki azt a buta hájas disznót.
3M..
2017. november 30. 13:42
Koreai katonák a saját területükön tartózkodnak. Amerika katonái pedig messze a határaiktól, Korea partjainál és Korea déli megszállt részén. Így máris egyértelműbb hogy ki provokál, kit. Szebb Jövőt!
zakar zoltán béla
2017. november 30. 13:37
Egy nagyra nőtt hájfal
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!