Kissinger megelőző atomcsapást mérne Észak-Koreára

2018. február 03. 15:59

Henry Kissinger, az USA korábbi külügyminisztere úgy nyilatkozott, hogy észszerű lépés volna megelőző céllal nukleáris támadást indítani az észak-koreai rezsim ellen.

2018. február 03. 15:59

A Daily Mail szerint a 94 éves Kissinger a múlt héten adott nyilatkozatában fogalmazott úgy, hogy jelenleg Észak-Korea jelenti a legközvetlenebb fenyegetést a világ biztonságára. A diplomata szerint Amerika alapvető célja kell legyen a kommunista rezsim leszerelése, amit egy megelőző atomcsapással lehetne elérni.

Kissinger úgy vélte, jelenleg csábító lehetőség kínálkozik a nukleáris csapáshoz, amely mellett racionális érvek szólnak. Mindezt azelőtt nyilatkozta, hogy Észak-Korea kijelentette volna, hogy jelenleg Amerika sodorja nukleáris háború felé a világot.

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2018. február 04. 20:19
Az Amerikai Egyesült Államok jelenti a legközvetlenebb fenyegetést a világ biztonságára. Ez a cikk is ezt bizonyítja.
matykox
2018. február 04. 13:56
A kis singer úgy láccik, vénségére megbuggyant. Nagy szarkeverő, aki mára teljesen az álomvilágban él.
afterall33
2018. február 04. 13:39
Előbb fegyverezzük fel a bajkeverőt, majd demonstráljunk rajta egy jó kis atomcsapást. Ebből mindenki tanulhat, meg a biznisz si pörög. Egy gránátot a valagába a vén sátánnak!
wartog
2018. február 04. 12:07
Amerika teljesen körbefogta a seregeivel az orosz-kínai blokkot. Ha elindul egyetlen rakéta, annak lehetnek az egész bolygóra kiható következményei. Gondolom lesznek is. Mert utána elindul még pár száz minden irányba. Azután csend lesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!