Önvezető autó gázolt el egy embert

2018. március 22. 09:25

Elgázolt egy embert tesztelés közben az Uber önvezető autója.

2018. március 22. 09:25

Az Uber önvezető autók kifejlesztésén dolgozik. Az egyik tesztelés közben elgázolt egy embert Aizonában. A videón látható, hogy a kocsi nem is fékezett. A teszt alatt ült a kocsiban egy sofőr, de nem volt ideje kikapcsolni az önvezető módot, így nem tudta megakadályozni a balesetet.

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2018. március 22. 23:51
A videó csak egy hírnek álcázott reklám.
Palepoli
2018. március 22. 21:36
Rengeteg pénzt kidobtak már a fejlesztésre, de maga az alapkoncepció hibás. Nyílt pályás közlekedésben nincs se szükség, a komplexitás miatt lehetőség se önvezető járművekre. Egy gyártelepen belüli szállításnál van értelme, vagy mondjuk repülőtéren belüli utasszállításban meg hasonló egyszerű esetekben.
crydog
2018. március 22. 19:04
Valaki azt fejtegette itt a Mandin néhány hete hogy már most robotokkal lehtne helyettesíteni mindenféle munkát amit az ember végez, hát a videót megnézve a söfőrködést még ne erőltessük a Faszbúknak, mert az osszes jobboldali embert el fogja ütni.Bénábban vezet mint nagyanyám, nyugodjon jogsija se volt.
pepu
2018. március 22. 16:28
Az előző kommentem józan paraszti észnek lett volna válasz, de itt sem működött jól a software. Vagy emberi hiba volt. Mindenesetre haláleset nem lett belőle. :-) (egy software-es)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!