Disznóval fizette volna ki adóhátralékát egy férfi Brassó megyében

2018. december 20. 07:28

Pszichiátriára szállították.

2018. december 20. 07:28

Disznóval fizette volna ki az adóhátralékát egy férfi Brassó megyében, ezért a pszichiátriára szállították – közölte a Főtér.

A Barcarozsnyó polgármesteri hivatalában történt eset hátterében az áll, hogy a helyi lakos nem szerette volna adósággal zárni az évet, így hátralékát egy disznóval akarta kifizetni.

A részeg férfit először rendőrök tartóztatták fel, később mégiscsak bejutott az épületbe, ahonnan már a pszichiátriára szállították.

 

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pepu
2018. december 21. 12:46
Az öreg természetben fizetett. Még jó hogy nem utcalányok akarták rendezni a cechet. Az adóhatóság felének otthonában karácsony szent ünnepére "állna a bál". :-)
annamanna
2018. december 20. 14:35
Irtó jól néz ki a barcarozsnyói polgármesteri hivatal, és az utcakép is nagyon rendezett. Gondolom, régen szászváros volt (megnéztem, persze hogy az volt). Az 1100 lejes tartozás cca 77 ezer ft-nak megfelelő összeg. Megnéztem, tényleg kb ennyiért kínálnak disznókat eladásra. Tehát az illető teljesen reális értéket kínált fel a tartozása fejében. A riportban a lakosoknak tetszett a produkciója, úgyhogy a büntetését biztosan összeadják, a malacot is megveszik, nem éri semmi kár. Az valóban nagyon érdekes, hogy a facebookot említette motivációként. Ami az emberi kreativitás legnagyobb gyűjtőhelyévé vált az elmúlt pár évben, ez tényleg elgondolkoztató.
Kala pál
2018. december 20. 09:22
Rákosi pajtás idejében megkímélték volna a fáradságtól a gazdát. Vitték volna a disznót az óljából. Kicsit méltatlankodott volna a gazda még őt is vitték volna.
Mahavira
2018. december 20. 07:52
Becsületes parasztember, aki le akarta tudni a tartozását mert bántotta a lelkiismeretét. Örülniük kellene a ráutaló magatartásnak. A politikusok és győzike féléknek meg simán beveszik hogy a nagyikától kaptak 100 milliókat!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!