Magyarországgal példálózik Bernie Sanders

2020. február 14. 13:57

Felsorolta az általános egészségbiztosítást használó országok között hazánkat.

2020. február 14. 13:57

„Emlékezzetek: a mi »őrült ötletünk« az általános egészségbiztosításról valóság itt: Ausztrália, Ausztria, Belgium, Kanada, Chile, Csehország, Dánia, Finnország, Franciaország, Németország, Görögország, Magyarország, Izland, Izrael” – írja a Twitteren Bernie Sanders demokrata elnökaspiráns, aki nézeteivel az Egyesült Államokban sokak szerint szocialistának, sőt szélsőbaloldalinak számít.

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lhotx
2020. február 17. 12:39
Kruppék (ja,ja das "hadi-acélos") nyomán Bismarck jólétre szenderült államában vették állami kezelésbe, hogy aztán -- az ingyenes oktatással egyetemben -- aduásza legyen a Nagy Keleti Kísérletnek. Most meg visszaprivatizálták szinte a világon mindenütt -- olyan (ügynökség-szövedékű) magánprofitéhes pénztárakra, amik az ÉGVILÁGON SEMMIT SEM TERMELNEK... még ágyúkat se, mint anno Kruppék.
péterx
2020. február 15. 21:08
Az USA a szabad vállalkozásnak köszönheti sikereit, ezért idegenkednek minden általános egészségbiztosítástól, mert abban a tespedés jelét látják, azt, hogy valaki lemondana a saját erőfeszítésről, s az államra akar telepedni.
zakar zoltán béla
2020. február 15. 14:54
Ismeri a Szandi Mandit ? Nancy Pelosi új rendezése? OsKÁR!
luisbathhelena
2020. február 14. 21:58
Tud valaki olyan európai országot ahol NINCS általános betegbiztosítás?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!