Hidvéghi: Kettős mércét alkalmaz a LIBE Bizottság

2020. április 24. 16:15

2020. április 24. 16:15

Hidvéghi Balázs fideszes EP-képviselő felszólalásában leszögezte, a magyar intézkedések teljes mértékben megfelelnek az alkotmányos követelményeknek, az európai intézmények mégis folyamatosan kettős mércét alkalmaznak. Hozzátette, számos olyan ország van, ahol a kormány azonos vagy akár erősebb jogosítványokkal bír, mint a magyar kabinet. A politikus arra is emlékeztetett, hogy az Országgyűlés bármikor véget vethet a veszélyhelyzetnek.

A fideszes európai parlamenti képviselő szerint fontos, hogy minden tagállamban vizsgálják a jogállamiság helyzetét, azonban megengedhetetlennek nevezte a kettős mérce alkalmazását – közölte a Hír TV.

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kristály
2020. április 25. 18:39
Felháboritó hogy ilyen 4-5-6 % -os pártok vezetik Europát az Uniót és leckéztetik azt a pártot amelyik 3-jára éri el az 50%-ot. meg lehetne kérdezni Tőlük hogy miért csak ilyen kicsi pici a százalékuk azért mert csak annyi polgárnak tetszik amit csinálnak, de zsonglőr manőverrel oda kerülnek az élre ez olyan mintha a bukott diák jutna be az egyetemre mert jogai vannak. Ezeknek a képviselő hölgyeknek és uraknak emlékeztetní kell hogy hány százalékos pártot képvisel (ha igaz még 1%-os párt is van).
gyaloggos
2020. április 25. 17:12
VERA JUROVA -miután elolvasta a törvényt, és tudja miről is szól - azt mondta, MINDEN RENDBEN van azzal! A LIBE, meg a magyar OSTOBA ELLENZÉKI KÉPVISELŐK. EP-képviselők, ostoba liberálbalfasz újságírók meg hadd zörögjenek! MÁST úgysem tudnak!
olajfa1
2020. április 25. 11:22
És a "LIBE" bigottság még büszke is a "kettősmércére" azaz a hivatalos hazugságaira! Na ez a tőrőlmetszett liberálfasizmus!
BőröndÖdön
2020. április 25. 10:59
Bali,egy pártállam védhetetlen!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!