Így fest a Japán állatkert oroszlánfókája

2020. május 15. 16:03

A tengeri ragadozó nem absztrakt képeket alkot, hanem jól kivehető ábrákat fest a szájában lévő ecsettel.

2020. május 15. 16:03

A jokohamai állatkert büszkesége egyébként rendkívül jámbor – írja a Euronews.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VDGy
2020. május 17. 06:09
(...) Némi világhálós keresgélés után végül megleltem, amit annyira kerestem. A festő elefántokról készült filmek egyikén tagadhatatlanul kivehető, amint az elefánt gazdája az ecsetelő állatnak hol a füle tövét, hol az agyarát fogja, és nagyon finoman mozgatja. Éppen annyira finoman, hogy az idomított lény végül egy igazán szemrevaló festménnyel állhasson elő. Egy olyan festménnyel, amely valójában teljes egészében a gondozó (az ember) fejében született meg, s az elefánt csak abban teljesített igazán figyelemre méltót, hogy mennyire tökéletesen össze tudott hangolódni, együtt tudott működni emberével. (részlet Az Élet logikája c. könyvből) ITT IS EZ TÖRTÉNIK!
Zsusztina
2020. május 16. 08:07
:) Nem egyedül fest a fóka, hanem mögötte a nő irányítja. Látszik néha a nő karja, ahogy együtt mozog a fókával. Természetesen így is fantasztikus, hogy egy vadállat mire képes emberi irányítással.
Mich
2020. május 16. 00:02
Ez a fóka a szerelmét (az ápolóját) rajzolta le...! Nem semmi...
Huffnágel Pista
2020. május 15. 18:04
FÉRFI!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!