Halálfejes Metallica-pólót villantott a román kormányfő

2021. február 19. 14:24

Laza.

2021. február 19. 14:24
null

Úgy tűnik, egy, a korábbiaknál lazább öltözéket viselő miniszterelnököt kapott Románia. Florin Citu, a jobbközép PNL politikusa a decemberi választások eredményeként került a koalíciós kormány élére.

Most pedig le is fotózták, amint egy boltban vásárolgat kosarával, teljesen laza outfitben, ami ebben az esetben egy szép halálfejes Metallica-pólót jelent – írja a Főtér.

„Egyébként ez nem is lenne hír, mert a miniszterelnök is ember, de ha megnézzük, kik voltak Románia eddigi vezetői, elég merev társaságot látunk (bár Emil Boc és Ludovic Orban azért feltűntek ilyen-olyan bulis helyeken), Traian Băsescu füligjimmy-államfő kivételével” – kommentálja a fotót az erdélyi magyar oldal.

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2021. február 19. 18:24
Szentesi Zöldi László: A régi szép idők "Mostanában eszembe jutnak a régi idők. Azért jutnak eszembe, mert a fiam Metallica pólót visel. A Metallica akkor lett nagy, amikor én olyan idős voltam, mint most ő. Ha valaki akkor azt mondja nekem, hogy a fiam harmincöt év múlva Metallicát hallgat, sőt, a Metallica egyáltalán együtt lesz, játszik még, biztosan kinevetem. Mi ugyanis nem hallgattuk a szüleink zenéjét, legyintettünk Németh Lehelre, Máté Péterre és a Beatlesre, még akkor is, ha utóbb mindegyikről bebizonyosodott, hogy értéket képviseltek. De mi történt itt harmincöt év alatt, hogy a mi Metallicánk megérint egy mai kölyköt? Mostanában eszembe jutnak a régi dolgok. A konzumidiotizmus előtti idők." https://mandiner.hu/cikk/20201217_a_regi_szep_idok
yanoo
2021. február 19. 16:12
Nincs semmi baj a Metallicával.90-ig megalkották az életművüket, azóta pedig pénzre váltják. Megérdemlik, ritka a zenei életben, hogy egymás után négy zseniális és korszakalkotó lemezt készit egy zenekar. A legnagyobbak kiváltsága. Az , meg hogy egy román Metallica pólóban jár...nagy cucc.Majd ha Kárpátia poló lesz rajta, na, annak lesz hírértéke. Az, hogy thrash metál rajongó a miniszterelnök, azt jelzi, hogy egy intelligens , kultúrált ember vezeti azt az országot, amire úgy egyébként ezt a jelzőt nem használnám.Legalább is, nem ez ugrana be elsőre Romániáról.
amaurote
2021. február 19. 15:52
ha a metallicát megszorozzuk 50-el, megkapjuk az exodus nevű együttest
Akitlosz
2021. február 19. 15:36
A román szöveg: "Halálfejes Metallica-pólóban vásárolgatott a miniszterelnök " A magyar fordítása: "Halálfejes Metallica-pólót villantott a román kormányfő"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!