Felfújható csikló került az Eiffel-torony elé

2021. március 12. 16:36

A „klitoriszkampány” segítségével a széles körben elterjedt „szexuális tudatlanságra” szerették volna felhívni a figyelmet.

2021. március 12. 16:36
null

Felfújható csiklót állítottak fel hétfőn aktivisták az Eiffel-toronnyal szemben – írja az Identitás. A hímvesszőt és a csiklót eltérő módon kezelik – állapította meg a „Le Gang du Clito” (Csiklóbanda) csoport társalapítója.

Julia Pietri az AFP hírügynökségnek azt mondta, hogy a „klitoriszkampány” segítségével a széles körben elterjedt „szexuális tudatlanságra” szerették volna felhívni a figyelmet.

A lányok egynegyede nem tudja, hogy csiklója van, és 82 százalékuk azzal sincs tisztában, hogy a klitorisz egy erogén erekciós szövet, amely merevedésre képes. A szexuális felvilágosítás hiányosságai miatt sürgősen jobb oktatást kell biztosítani a francia iskolákban – állítják az akció szervezői.

Az aktivista szerint a cél a lányok és nők jobb felkészítése a szexuális erőszakkal szemben. Pietri szerint most az az attitűd jellemző, hogy „ahol nincs semmi a lábak között, ott nincs semmi, amit érdemes lenne megvédeni”. Ezen a hozzáálláson szeretnének változtatni. A kampányt a nemzetközi nőnaphoz sikerült időzíteniük az aktivistáknak.

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VeJoLa
2021. március 14. 17:41
Szóval a femina arra biztatná a nőket, hogy a fenyegető péniszerekciót klitoriszerekcióval verjék vissza :-)
ksara
2021. március 13. 21:19
Úgy van, idióták, rakjátok tele a köztereket faszokkal, meg sunákkal, esetleg még a segglyuk is szóba jöhet. Nehogy maradjon valami intimitás, vagy szemérem az emberek életében. Ha egy nő nem vette észre eddig, hogy van csiklója, erről az izéről biztos nem fogja felismerni. Arra viszont kiválóan alkalmas, hogy egy prepubertásban lévő kisfiút halálra rémisszenek vele, hogy majd egy ilyen gigantikus szörnnyel kell megküzdenie felnőtt korában az asszonya lába között. Nem a szexuális felvilágosítás ellen szólok, de annak megvan a maga helye és ideje fokozatosan az aktuális érettség függvényében. Ebben a formában ez teljesen dilettáns és röhejes.
Box Hill
2021. március 13. 16:29
"82 százalékuk azzal sincs tisztában, hogy a klitorisz egy erogén erekciós szövet, amely merevedésre képes." A férfiak hány százaléka nem tudja, hogy van faza?
Bátya62
2021. március 13. 10:44
Nincsenek is nők. Férfiak sincsenek... Akkor most minek ez a felhajtás?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!