„Isten transznemű” – vörös feliratok jelentek meg Pozsony templomain

2021. augusztus 04. 11:11

Pozsony központjában templomokra és kolostorokra fújtak LGBTQ-jelszavakat.

2021. augusztus 04. 11:11
null

A vandálok piros festékkel, angol nyelven olyan szlogeneket festettek a keresztény épületekre mint „Jön a homoszexuális forradalom”, „A transzság szépség”, „Homoszexuális erő” – írta meg a körkép.sk. Simeon Peter Brindzák ferencesrendi barát elmondása szerint a kedd reggeli órákban vették észre a feliratokat s azonnal szóltak a rendőröknek.

Mi és a hívők közössége is megdöbbentünk a történteken” – nyilatkozta.

Forrás: Postoj.sk/Andrej Lojan
Forrás: Postoj.sk/Andrej Lojan

A térfigyelő kamerák felvételeit megnézték, viszont a bűncselekmények nem voltak láthatóak a felvételeken. Azt nem tudni, hogy „csak” sima vandalizmusról van-e szó, vagy egy előre megtervezett megmozdulásról, mindenesetre júliusban Pozsonyban 30 kisebb Pride-akciót hirdettek meg.

Nyitókép: Postoj.sk/Andrej Lojan

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mucsay
2021. augusztus 04. 18:15
jé, tudok szlovákul. mer az kizárt dolog, hogy már megint a jólléttől elhülyült nyugati fiatalok jönnek ide szart keverni
Hattori
2021. augusztus 04. 17:05
nagyon jó! csak hadd csinálják!!!! biztos tömegeket állítanak maguk mellé ezzel... :D :D :D attól mert valaki egy lelkibeteg, sérült idióta, még nem kéne teljesen hülyének is lennie, de baloséknál a kettő együtt jár! amíg nem ők kormányoznak, addig ezzel nincs is baj... hasznos hülyék.
Peppa
2021. augusztus 04. 15:55
Ez az LMBTQIAZ mozgalom egy szélsőséges, társadalomra veszélyes szekta. Ki kell irtani őket. Libsi gyengeelméjűek kedvéért: nem a homoszexuálisokról beszélek, hanem ezekről az erőszakos gender- és buzipropagandistákról.
ptrfarkas43
2021. augusztus 04. 14:54
Isten azért hozza ide Babilont mert elszámolni valója lesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!