Halálra késeltek egy brit parlamenti képviselőt

2021. október 15. 15:52

David Amesst a képviselői fogadóóráján érte támadás. A rendőrség egy embert őrizetbe vett.

2021. október 15. 15:52
null

Késes támadás érte pénteken David Amesst, a kormányzó brit Konzervatív Párt alsóházi képviselőjét – írja a BBC. A 69 éves képviselő fogadóórát tartott a délkelet-angliai Leigh-on-Sea kisvárosban lévő választókörzeti irodájában, amikor valaki egy késsel többször megszúrta. Amessért helikopterrel érkeztek a mentők, állapotáról egyelőre nem hangzott el hivatalos tájékoztatás. A rendőrség egy férfit őrizetbe vett, és a kést is megtalálták. 

Frissítés:

Péntek délután érkezett a hír, hogy belehalt sérüléseibe Sir David Amess.

Nyitókép: Youtube

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2021. október 15. 20:35
Valamelyik buzi szerelem féltésből?
Naten
2021. október 15. 19:47
"Álprobléma", "Elszigetelt eset", " A nagyvárosi létforma velejárója", "Az elkövető pszichés gondokkal küzdött". Ami a legszánalmasabb az egészben, hogy ezeket a lózungokat sokan még el is hiszik. Lesz itt még csúnya ébredés. Max. 10 év és Európának befellegzett, ha nem történnek radikális változások.
bispora
2021. október 15. 19:42
Mivel a haladó sajtó órák óta hallgat a gyilkos személyéről, az nyilván nem őslakos brit. Kérem tegyék meg tétjeiket, Bispora biztosra megy ezert a legkisebb oddsú szomáliaira fogad...
vastaps
2021. október 15. 19:09
...biztos kereszteny , lengyel kamionsofor az elkoveto.(nem)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!