Vörössé lett Európa – rohamosan terjed a koronavírus egész Európában

2022. január 13. 17:26

Az európai járványügyi központ hetente frissülő térképén egész Európa vörös lett.

2022. január 13. 17:26
null

Frissítette a hetente kiadott koronavírus térképét az Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központ. Immáron az egész kontinens a vörös, azaz a legsúlyosabb kategóriába tartozik. Az unióban a legjobb a helyzet Magyarország keleti részén, Romániában valamint Lengyelországban, viszont ezeken a helyeken is világos-vörös a jelzés.

Forrás: ECDC
Forrás: ECDC

Nyitókép: MTI/Balázs Attila

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NorthernOutlaw
2022. január 14. 01:36
Addig feszítik amíg el nem szakad a húr és az emberek el nem zavarják a picsába az összes kovidnáci köcsögöt.
Dicsértessék
2022. január 13. 23:39
Sikeres járványkezelés. :-)))) De jó, hogy EU-tagok vagyunk.
Rugo
2022. január 13. 22:41
Izrael heti átlag COVID esete: 34 370 - möközben a jó ég tudja hányadik boostert veszik fel. Elképesztően lebőgött a Pfizer.
tgely
2022. január 13. 21:04
Vörös terror. Én nem látok különbséget. Ez ugyanolyan fertőző, mint az elődjei csak akkor még védekezés volt. Most inkább Covid-fáradtság van meg rendes oktatás, ami gyorsabbá teszi a terjedést. Az előző változatokat nem engedtük rá a gyerekekre. A gyerekek eleve jobban viselték. Gyakorlatilag becsapdázzuk a vírust a fiatalokba. Oltott szülők ápolják az oltatlan gyerekeket. A krónikusak meg kórházban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!