Hétfőn indulhat Trump új közösségi oldala

2022. február 20. 15:28

A platform az „Igazság” (Truth Social) nevet fogja viselni.

2022. február 20. 15:28
null

Mint ismert, bő egy évvel ezelőtt a Facebook, a Twitter és a YouTube is kitiltotta a platformjáról Donald Trumpot, aki ezután úgy döntött, inkább saját közösségi felületet indít – írta a Reuters cikkére hivatkozva a HVG.

A cikk szerint már ismert a neve az új platformnak, a portálon azt írják: október végére derült ki, hogy az „Igazság” (Truth Social) nevet fogja viselni. Az oldalt november óta néhányan már tesztelték is, az összegyűlt jelzésekkel kapcsolatban most válaszoltak a fejlesztők, egyikük pedig azt kérdezte, mikorra válik a nyilvánosság számára is elérhetővé az app. Erre azt a választ kapta, hogy

február 21-én, vagyis hétfőn élesedik majd az Apple alkalmazásboltjában, az App Store-ban.

A beszámoló szerint az indulás előszelének tekinthető az is, hogy Trump legidősebb fia, Donald Trump Jr. február 15-én a Twitteren osztott meg egy bejegyzést, ami elmondása szerint apja első Truth Socialön tett bejegyzése. Ebben arról ír Trump, hogy készüljenek (a követői), mert hamarosan visszatér a kedvenc elnökük.

Fotó: MTI/ EPA/ Pool/ Stefani Reynolds

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pitypangocska
2022. február 20. 22:04
Sok sikert kívánok.
Reszelő Aladár
2022. február 20. 21:38
Majd ezt is kitiltja az Amazon Web services. Amúgy ezzel eddig nem si foglalkoztunk: ha néhány cég uralja majd a globális internetes tárhelyeket, akkor ők döntenek kinek lesz platformja és kinek nem. Aki sajátot akar, attól még mindig el lehet venni az áramot. Ha megtermelné napelemekkel, akkor még mindig korlázozni lehet az IP címtartományát. Talán most még fel lehet nyitni a világ szemét, pár év múlva már késő lehet.
Láncfűrészes Attasé
2022. február 20. 17:22
Senki le se fogja szarni, pláne, ha Trump-agyhalál "brandje" körül forog majd. Ott van a parler, korábban direkt ezért jött létre, ellenfacebook-ként. Orbán Viktor, Rezsisziszi meg a hegedűsfocista posztolt már vajon rajta, vagy csak Zuckerberg zsebébe tolják az adóforintjainkat?
zsuuuzsaaa
2022. február 20. 16:14
Ha az apple és a google play engedi a letöltést, akár sikeres is lehet pár év alatt. De ezer módja van elkaszálni egy ilyen felületet :( Előbb kellett volna ébredni és felületeket szerezni. Még nincs minden veszve, de innen nehezebb lesz behozni a technikai, informatikai lemaradást :(
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!